Articol

Recenzie ApiLand

Bună tuturor,

După cum știți, mie îmi plac produsele apicole, cel puțin în ultimul an, am început să le consum mai cu simț de răspundere și dacă înainte mă limităm doar la miere, acum îmi place o gamă mai largă de produse, de la păstură, până la căpăceală.

Dar nu despre asta vorbim azi, ci despre produse pe care le-am primit de la ApiLand în cadrul evenimentului Galați beauty swap, asta pentru că au fost și ei prezenți printr-o punguță.

De data asta am primit un borcan cu Miere de tei și o Tinctură de propolis sub formă de spray.

Am avut ocazia să primim produse de la ApiLand și în cadrul evenimentului trecut și țin minte că atunci primisem niște mostre de miere și polen, printre care și această miere de tei, de care eu și finuțul meu ne-am îndrăgostit.

Vă zic sincer că din toate tipurile de miere încercate de mine și credeți-mă că au fost câteva, mierea de tei mi se pare cea mai bună, cea mai dulce, cea mai aromată, nimic nu se compară cu ea.

Și pe lângă faptul că e foarte bună și sănătoasă, fie ca alegi să o consumi dimineață pe stomacul gol pentru poftă de mâncare, fie o pui pe biscuiți și o mănânci pe post de ceva dulce, are și multe proprietăți benefice.

Este un bun antiseptic, fiind folosită cu succes în răceli, pneumonii, folosită seara ajută la calmarea somnului, are proprietăți antiinflamatorii, șamd.

Cât despre celălalt produs, știu că poate fi folosit atât intern în tratarea răcelilor, gripelor, sau extern ca și cicatrizant.

Eu obișnuiesc să îmi clătesc gura cu el, în loc de apă de gură, pentru că dezinfectează zona bucală.

Cam asta a fost pe ziua de azi, voi consumați produse apicole?

Dacă da, aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *