Articol

Rasfat total cu Elemis si Fragonard

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi m-am gândit să vorbesc despre două din brandurile pe care le-am descoperit prin intermediul Galați beauty swap și de care pur și simplu m-am îndrăgostit și este vorba despre produsele Elemis și Fragonard.

Știu că și pe voi v-am zăpăcit cu ele, pentru că am tot vorbit despre ele la mine pe instagram (@sabinarusescu), dar chiar îmi plac și gata cu vorbăria:

Elemis

1)Papaya Enzyme Peel, îmi place mult gama asta Advanced Skincare de la ei, am încercat mai multe produse, dar de asta m-am atașat cel mai mult.

În primul rând miroase divin, e așa dulce, dar nu e genul de miros să nu îl poți suporta pe față, e foarte finuț.

Cât despre efect, wow, tenul meu e super curățat și moale și hidratant și cum vreți voi, nu știu, pe mine m-a dat gata, eu îl folosesc cam de două ori pe săptămână, mai mult nu simt că am nevoie.

2)Frangipani Monoi Body Oil, Oooo myyy GOOOD, deci cum miroase produsul ăsta, ELEMIS vă rog eu să faceți un parfum cu acest miros, am avut și gelul de duș, dar uleiul ăsta e genial.

Mi se pare atât de elegant și de prețios, până și sticluța mă dă pe spate complet, e bun pentru păr, unghii și piele, eu îl folosesc ca să mă relaxez sincer, aș vrea să îl încerc pe păr, pentru că dacă mi-ar mirosi părul așa, ar fi prea tare, dar nu l-am încercat până acum.

Fragonard

1)Săpun cu verbină, miroase foarte bine, toate produsele primite miros foarte bine, eu am mai avut unul într-o altă aromă, noi suntem mulțumiți, chiar zilelele trecute vorbeam cu tata și mă întreba de la ce firma e săpunul din baie că îi place că e foarte hidratant.

Cineva spunea că se termină rapid, nu am fost atentă la acest detaliu, dar având în vedere că vine și la un gramaj de 140g, pe mine nu mă deranjează.

2)Mini parfumel Emilie, eu i l-am dat mamei că îi place foarte mult cum miroase, zice că persistă bine și nu e genul de parfum pe care să nu îl suporți să îl porți din cauza căldurilor mari de afară.

Atât și pentru ziua de azi, aștept părerea voastră, iar noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *