Articol

Random:Carte/Film/Serial/Melodie

 Bună dragele mele! 
 Astăzi m am gândit să fac o postare mai random , pentru că am rămas în pană de idei (tipic mie) și cum stăteam eu așa și mă gândeam despre ce să scriu , am fost străpunsă de un gând (ce horror sună) , ce ar fi să vorbesc despre ce carte am mai citit , la ce serial mă mai uit , ce film mai vizionez ce muzică mai ascult , v ați prins voi , m am gândit că mai sunt și cititoare care pe lângă make-up mai sunt interesate de lucruri de genul asta , eu una , sincer sunt și chiar mă uit cu mare plăcere la astfel de postări fie ele în format scris fie în format video. 
 Eu sper să vă placă și sper să vă inspire , am ales din fiecare categorie câte un exemplu pentru că dacă aș sta acum să vă zic mai multe v ar lua somnul și nu vreau asta. 
 CĂRȚI:  

 Trebuie să recunosc că până acum ceva timp îmi cam pierdusem din poftă de citit însă de când am văzut videoclipul Andreei Balaban de pe you tube , am început să fiu iar obsedată 
 după citit și mai recunosc că deși sunt adepta cititul cărții în formă pură , nemaiavând acces la bibliotecă , am început să citesc mai mult online și știu că nu se compară sentimentul dar mă mulțumesc și așa. 
 Cartea care mi a atras atenția în ultimul timp este Unsprezece minute de Paulo Coelho ,am auzit multe despre acest autor și am dat pur și simplu întâmplător peste această carte care mi place la nebunie , mai pe scurt este vorba despre o fată Maria care la o vârstă destul de fragedă își pierde speranța în iubirea adevărată , după mai mult timp această pleacă într o vacanță în Rio de Janeiro unde întâlnește 2 oameni care o conving să meargă cu ei în Geneva pentru a muncii ,ea pleacă cu gândul că va prospera și va devenii mai bogată dar sfârșește în stradă ca prostituată , e o poveste care pe mine m a captivat și nu știu e genul de carte care te face să vrei să citești mai mult. 

                                                                    FILME:
 Ca și film mi a plăcut foarte mult filmul Pitch Perfect 1 nu 2 , deci OMG pur și simplu m am îndrăgostit de umorul lui Fat Amy , dacă vă plac comediile neapărat trebuie să vedeți acest film , dacă nu ați făcut o deja. 
 În acest film este vorba despre Beca , o studentă în primul an la Universitatea Barden care este convinsă de două fete din grupul The Bellas să se alăture lor pentru că are o voce superbă , acestui grup i se alătură alte fete cum e și Fat Amy (e prea amuzant acest caracter) ele împreună participă la un concurs de muzică și dans pe care reușesc să îl și câștige (Îmi plac finalurile fericite) . 
  
                                                              SERIALE:
 De când a început să vorbească Essie Button despre acest serial am devenit obsedată de el și este vorba despre Once upon a time , pur și simplu îl ador , povestea e foarte interesantă , aparent banală și anume aici poveștile cu happy end devin realitate , totul începe la nunta dintre Albă ca Zăpada și Făt Frumos  când Împărăteasa ceea Rea vine și aruncă un blestem care va face toate personajele din povestiri gen Albă ca zăpada , Ariel , Scufiță roșie , etc să devină oameni obișnuiți într un oraș numit Storybrooke unde nimeni nu și mai aduce aminte cine era însă Emma Swan fata Albei ca Zăpada este salvatoarea , aceasta cu ajutorul fiului ei care între timp e crescut de Împărăteasa ceea Rea reușesc să spargă blestemul , toți protagoniștii povestirilor trec prin lungi peripeții , eu momentan am ajuns la sezonul 3 și pur și simplu sunt absorbită de acest serial , merită să l vedeți e ceva magic. 
  
                                                                    MUZICĂ: 
 În ultimul timp am ascultat la nebunie melodia Good for you a Selenei Gomez ,îmi place foarte mult deși prima oară nu mi a plăcut ,acum mai nou a apărut și videoclip la această melodie și chiar vi o recomand  https://m.youtube.com/watch?v=1TsVjvEkc4s
 Fetelor asta a fost tot pe ziua de azi ,mi aș dorii foarte mult să mi spuneți ce ați vrea să mai vedeți pe blogul meu ,părerea voastră contează foarte mult pentru mine . 
  
 Pupici și multă sănătate!!
                                                                       

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Chiar m-ai facut curioasa sa vad Pitch Perfect, iar despre serial am mai auzit si il pun pe watchlist, sa ajung la zi cu celelalte si ma apuc de el clar. :))

    1. Ma bucur ,eu de abia astept sa vad Pitch Perfect 2 ,cat despre serial de abia astept sa mi spui ce parere ai despre el eu am ajuns la sez 4 care cred ca e si ultimul ,desiiiii nu sunt sigura ,tu ce seriale urmaresti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *