Articol

RANDOM:10 lucruri ciudate despre mine (food related)

Bună dragele mele.
Astăzi revin cu o postare destul de random și anume 10 lucruri ciudate despre mine (food related) , acest tag l am preluat de pe blogul Ella’s beauty corner și mi s a parut tare interesant , așa că sper să vă placă și voua:

1)Urăsc ciulamaua , iar prietenele mele din grădinița știu asta pentru că atunci când se servea acest fel eu pasam porția mea colegilor iar ai mei mă întrebau :Ai mancat azi? și eu desigur că ziceam că da.

2)Mananc cerealele goale , ca și cum aș mânca niște chips-uri .

3)Lucru care mă duce foarte clar la punctul 3 și anume :NU CONSUM LACTATE , NU NU , DELOC.
De mică țin minte ca nu mi placea laptele și nici brânza iar când mergeam la țara , bunica mea (Dumnezeu sa o odihneasca in pace) mergea pe la toate porțile unde știa ca lumea are vaci si sunt curate pentru a face rost de lapte însa mie tot nu mi plă
cea si la fel si cu brânza , mult timp a căutat mama un tip de brânză care sa mi placă .

4)Nu mi place varza călita , am mâncat o singură dată și mi a fost foarte rău și de atunci nu am mai mâncat.

5)Ador piftelele si sarmalele aș putea să mănânc si câte 10 din fiecare ,pur și simplu le ador.

6)Nu exista seară fară să am ceva de ronțăit , cred că am mai zis , de la semințe la pufuleți la caju la fistic de toate .

7)Mie mi plac sucurile la storcător dar nu există dată în care să las măcar un strop de suc ,oricat de bun ar fi.

8)De asemenea nu mi plac acele smoothie care sunt practic foarte groase si spumoase , urăsc spuma ,nici de la bere când mai beau nu iau spuma mi se pare scârboasă.

9)O chestie foarte ciudata pe care am observat o că o fac de ceva timp este următoarea :Chiar dacă mănânc ceva cu salată trebuie să am neapărat ketch-up , mănânc salata ca un fel de felul 2 iar de exemplu cartofii îi mănânc cu ketch-up.

10)Nu mi place placinta cu brânză, nu mi place deloc ,prefer plăcinta cu mere , cu nuci sau cu bostan.

Fetelor asta a fost tot , sper că vi s a părut interesant , mie mi place ca și din când în când să mai fac și postări random dar asta nu înseamnă că renunț  la postările de beauty.

Pupici și multă sănătate!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Super, chiar e interesant :), si eu mananc cereale fara lapte uneori, nu mananc placinta de dovleac :), nu imi place, :*

    1. Hiu , ma bucur , am crezut ca sunt singura ciudata :))

  2. interesant tag…si raspunsuri:)poate il voi "fura" si eu sa il fac:)te astept la mine pe bloghttp://bubudream.blogspot.com

    1. Chiar te invit cu ceea mai mare placere ,intru imediat :*

  3. Mă bucur că ai preluat tag-ul și observ că avem câteva lucruri în comun. :)Nici mie nu-mi place ciulamaua, mănânc uneori cereale simple, lactate nu consum și-mi plac sarmalele foarte mult.

    1. Chiar mi a facut mare placere sa fac acest tag , eram sigura ca avem multe in comun , pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *