Articol

Puterea naturii cu Adams Supplements

Bună tuturor, azi vorbim despre Puterea naturii cu Adams Supplements.

De curand cei de la site-ul vitamix.ro au venit cu o campanie tare draguta: Puterea naturii cu Adams Supplements. Produsele Adams se găsesc comercializate în magazinele Vitamix, atât în cel fizic, cât și în cel online.

Eu am tot încercat produse Adams de-a lungul timpului și m-au mulțumit, având în vedere raportul calitate-preț.

De data aceasta pachețelul a venit cu următoarele produse:

M-am bucurat foarte mult să văd ca acest pachețel conține uleiul esențial de mentă. Vă zic sincer că aveam de gând să cumpăr unul, pentru că este un produs care nouă nu ne lipsește din casă.

A existat o perioadă când răceam foarte des, imunitatea mea era la pământ și îmi doream să încerc și altceva pentru gâtul meu. Am descoperit uleiul esențial de mentă și de atunci am început să renunț la diverse medicamente din comerț. Din ce am citit pe cutie, se pot face cure cu acest produs, eu prefer să îl consum în momentul în care simt că gâtul face probleme. Același lucru îl fac și cu uleiul de eucalipt, care are același mod de utilizare.

Cât despre suplimentul natural cu Ginseng, am ales să il dau tatălui meu să-l consume. Cred cu tărie că de la o vârstă trebuie să avem mai multă grijă de creierul nostru. Motiv pentru care militez pentru utilizarea responsabilă de suplimente care întăresc circulația cerebrală.

Ginsengul are mult mai multe proprietăți, așa că mă bucur că l-am primit.

Mulțumesc mult Vitamix pentru produse.

Voi ați încercat produsele Adams?

Sau v-ar tenta să le încercați?
Aștept cu mare drag să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!