Articol

Punguta magica de la BeautyOne

Bună tuturor,

Astăzi vreau să vorbim despre o punguță magică după cum zice și scrisul de pe ea, mai bine zis despre produsele de pe BeautyOne.

Eu am primit două produse în cadrul evenimentului din Galați, așa că trec direct la treabă:

Este prima dată când încerc un produs Paese, știu că au produse foarte de calitate, dar nu prea mi-au fost la îndemână.

Am primit un rimel, se numește  și vine cu o pensulă uriașă, cred că e cea mai mare pensulă pe care am avut-o până acum.

La început am cam evitat să îl folosesc pentru că eu am ochii destul de mici și m-am gândit că nu m-aș descurca prea bine cu el, însă am reușit.

La început cam lipea genele, o să recunosc, dar l-am lăsat să se usuce un pic, pentru că asta mi se întâmplă și cu celelate mascară prima dată.

Dă un efect natural genelor, eu încerc să îl aplic cu mare grijă, deoarece tot am impresia că o să mă mânjesc, deși de când am început să îl folosesc nu m-am mânjit niciodată, dat tot am eu impresia asta, fiecare cu piticii lui, nu?

Eram foarte curioasă să încerc produse CHI, pentru că am auzit că sunt foarte bune, eu am avut noroc să primesc un mini de la Argan Oil plus Moringa Oil, care sunt sigură că o să mă țină o veșnicie.

Eu am și părul mai scurt, așa că nu insist foarte mult cu el, o picătură-două, îmi e de ajuns, lasă părul foarte moale, și hidratat.

Cam atât pentru azi, acestea sunt produsele primite de pe site-ul BeautyOne, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *