Articol

Protejeaza-te cu Perspirex!

Bună tuturor. Deviza pentru azi este: Protejeaza-te cu Perspirex!

Stau în casa de o vreme deja și stând în casă am observat că simt nevoia să mănânc mai mult. Acum probabil o să mă întrebi care este legătură intre statul în casă, mâncare și Perspirex. Ei bine, este o legătură.

Eu mi-am dat seama că daca vreau să mănânc în continuare dar să nu arat că un urs panda când o să ies din izolare am nevoie de mișcare.

Am început ușor cu abdomene, apoi am mărit numărul de exerciții. Ei bine, aici intervine Perspirex.

N-ai auzit de ei până acum? Lasă-mă să ți spune cate ceva despre acest brand:

De peste 30 de ani, Perspirex a ajutat milioane de oameni din întreaga lume cu nevoi speciale de control al transpirației. Claus Riemann a dezvoltat Perspirex în anul 1979 pentru sora sa, Bodil, care a suferit de transpirație excesivă la picioare. Aşa a  avut loc apariţia celui mai eficient antiperspirant de pe piață.

Perspirex

Perspirex s-a dezvoltat de atunci într-un adevărat brand de nișă cu vânzări în peste 30 de piețe din întreaga lume, cu o creștere puternică în Europa.

Eu am descoperit produsele acum doi ani și de atunci le-am tot testat.

Pe mine una mă protejează, cei drept, sunt una din acele fericite care nu are probleme cu transpirația. Foarte rar se întâmplă să transpir excesiv, așa sunt eu.

Chiar și daca depun mult efort fizic și credeți-mă, am testat chestia asta, cantitatea de transpirație pe care corpul meu o produce e una mică. Așa că l-am oferit și tatălui meu, el fiind bărbat, având un job care îl solicită din punct de vedere fizic, știam că pot apela la el în acest caz. L-am întrebat cum se împacă cu el și mi-a zis că nu i-a cauzat probleme.

Acest produs are un mod foarte interesant de folosire:

1)Aplici seara pe pielea curată și netezită

2)Speli dimineața cu apa și săpun

Daca simțiți nevoia puteți aplica și un deodorant obișnuit sau parfum.

Pe site-ul lor găsiți mai multe informații și explicații despre cum funcționează defapt produsul.

Ar trebui să îi dați o șansă, ce ziceți?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!