Articol

Profesionalismul ProfiArt

Bună tuturor, azi vorbim despre Profesionalismul ProfiArt.

În cadrul evenimenentului nostru Danube Bloggers Meet 3 am avut ocazia să participăm la mai multe tombole. Eu am avut norocul să câștig două produse de pe site-ul lor și practic să fac cunoștință cu Profesionalismul ProfiArt.

Premiul meu a constat în două pensule DaVinci și vă zic sincer că m-am bucurat. Eu mă machiez aproape zilnic, îmi place să experimentez în ceea ce privește pensulele. Evident că îmi doresc doar produse de calitate și consider că am tras lozul câștigător cu aceste produse.

Mai exact, am primit:

  • Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape
  • Pensula pentru buze

Niciodată nu sunt destule, cel puțin eu la concluzia aceasta am ajuns.

Revenind la produse, perii pensulei de pleoape sunt din păr alb de ponei. Are perii foarte fini, nu te rănești cu ei. Fardul se aplică foarte frumos, fără pete sau alte probleme. Mânerul e confortabil și îmi place aspectul general al pensulei, te duce cu gândul la un produs profi.

Perii pensulei pentru buze sunt din păr natural de samur roșu. Spre deosebire de sora ei, pensula aceasta are perii mai duri, dar acest lucru este specific acestui gen de produs. Trebuie să existe duritate pentru a ajuta la aplicarea cât mai corectă a produsului pe buze. Așadar, este nevoie de stabilitate iar această pensulă ne-o oferă.

 

Mi se pare un lucru interesant că pe un site care se axează pe produse și accesorii pentru hobby-uri (pictură, sculptură, meșteșuguri, etc) găsim chiar și pensule de machiaj. Așadar eu zic să vă dați frâu imaginației și dacă aveți nevoie de produse speciale pentru hobby-urile voastre, sa apelați la ei. Eu momentan pot să îi recomand pentru pensulele de machiaj, dar sunt sigură că au mult mai multe produse de calitate în portofoliul lor.

Prețurile sunt pe măsura profesionalismului, dar pe mine personal nu mă deranjează să dau mai mult, important e să își facă treaba.

Și cam atât pentru azi, vă mai aștept, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!