Articol

Produse preferate Sano

Bună tuturor,

Dacă sunteți aici de ceva timp, știți că am făcut cu mama un articol despre niște produse Sano primite.

Ei bine, s-a întâmplat să reprimesc câteva dintre produsele acelea, culmea este că sunt fix produsele preferate ale mele și ale mamei mele.

Dar gata cu vorba, trec la produse:

Ador produsul ăsta pe care să pui vasele la uscat, culoarea e genială.

Nu puteam să nu menționez acest produs, v-am zăpăcit cu el, dar pur și simplu este foarte bun, acum am primit varianta mov cu lavandă, care miroase la fel de bine ca și cea pe galben.

De data asta am primit varianta pentru 500 ml.

Pardoselile noastre sunt fericite, mama mea e foarte mulțumită și îl tot recomandă tuturor, motivul e unul clar: E un produs bun.

De data trecută de când am vorbit despre produsele Sano, nu am mai avut probleme cu acest produs, pentru că mama acum folosește mănuși și vă recomand dacă îl folosiți să nu uitați de mănuși.

Săpunul de mâini Careline l-am primit acum într-o nouă variantă, cea cu unt de Shea, are un parfum fooarte blând, curăță mâinile și le hidratează.

Toate produsele Sano pe care le-am avut și le-am încercat până acum nu m-au dezamgit, continui să le iau și să le recomand.

Voi folosiți?

Aștept să mi spuneți, până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Ioana Radu spune:

    Folosesc si eu cateva produse Sano, iar dintre cele prezentate de tine in materialul de mai sus mi-a atras atentia detergentul de vase cu lavanda. O sa-l incerc si eu ^_^.

    1. Miroase asa biiine.

  2. […] că despre multe dintre aceste produse am vorbit deja (aici, aici și aici), o să vorbim azi doar despre cele pe care nu le-am mai […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *