Articol

Produse noi pe site-ul celor de la Triodeluxe

Bună tututor azi vorbim despre Produse noi pe site-ul celor de la Triodeluxe.

Da, m-ați auzit bine, sunt Produse noi pe site-ul celor de la Triodeluxe. În cadrul evenimentului Danube bloggers meet 3 am primit 2 produse de la ei dar și un voucher. Pe acesta l-am folosit să mi iau produse de pe site din gama lor de produse noi.

Haideti să vedeți ce produse am ales și ce am primit pe lângă acelea:

Cremă de mâini cu Aloe Vers, vitamina E și alantoina (primită)

Foresan Blossom odorizant concentrat ambiental (primită)

Frozen Body Spray

Anian balsam bifazic instant reparator 500 ml 

Anian Ser Reparator si Revitaliant 100 ml

Voi incepe să vorbesc despre primele 2 produse primite, pentru că pe acestea le-am mai avut în trecut și știu că sunt bune. Crema de mâini mă transportă în copilărie, mirosul ei mai exact. Are o textură foarte interesantă care se absoarbe impresionant de repede, iar mirosul chiar rezistă.

Cât despre odorizantul concentrat, după cum spune și numele lui, e concentrat.

Îmi place mirosul, data trecută l-am avut pe verde. Dacă aveți o problemă cu mirosurile neplăcute din vasul de toaletă, atunci chiar vi-l recomand.

Și trecem la unul din produsele alese de mine, mai exact spray-ul de corp. Ador efectiv cum miroase și mi place că vine și într-o cantitate generoasă de 200 ml. Mirosul se păstrează destul de bine pe pielea mea, îmi place să-l folosesc cand simt că am nevoie de o răcorire pe corp.

Balsamul bifazic îl folosesc în momentul în care, fie îmi fac codițe împletite, fie mi-l pun pe bigudiuri. Ajută părul să se fixeze și ce apreciez la el, e că nu mi-l face sârmă dacă folosesc prea mult. Eu îl aplic cam de 2 ori pe săptămână și presimt că mă va ține o veșnicie pentru că vine și în cantitatea asta de 400 ml.

Am lăsat ce e mai bun pentru sfârșit și anume serul reparator. Oameni buni, nu credeam că o să zic asta, daaaar, m-am îndrăgostit. L-am luat din curiozitate și pentru faptul că scria că e pentru reparere. Eu am părul blond, e vopsit, așa că se usucă grav de tot. L-am aplicat și efectiv părul meu a prins formă. Eu am niște suvițe în față mai scurte care se usucă extrem de tare. Ei bine, a potolit acele șuvițe, le-a dat o luciu, pe care eu nu l-am mai întâlnit până acum. Plus de asta nu mi-a îngrășat părul, așa că îl mega recomand.

Și cam astea au fost produsele, le mulțumesc celor de la Triodeluxe pentru ele și vouă că ați citit acest articol.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!