Articol

Produse Golden Rose

Bună frumoaselor,

Despre Golden Rose v-am mai vorbit și v-am spus că îmi plac produsele lor, se pare că legea atracției funcționează, asta pentru că am mai primit niște produse de la ei, asta în cadrul evenimentului avut recent în Galați.

Pentru că încerc să nu mă mai lungesc, o să trec la produse:

Am mai primit un ruj lichid, de data aceasta el face parte din colecția Soft and Matte Creamy LipColor în nr și la fel ca și pe voi (probababil), m-a cam speriat nuanța, asta pentru că am un ten alb, sunt blondă și deobicei nuanțele de genul nu mă pun în valoare.

Însă trebuie să vă zic că nuanța nu e chiar așa deschisă precum pare în ambalaj, am reușit deja să îl port și se comportă bine, nu îmi usuca buzele, mi se pare mult mai confortabil ca rujul roșu.

Este genul de ruj pentru un make-up no make-up, asta pentru că arată cam ca buzele mele puțin mai închise, nu știu, mie chiar îmi place.

Mai avem și o ojă, este genul meu de oja, deobicei port nuanța asta pe unghiile de la picioare, îmi place cum se vede, am avut destul de multe oje Golden Rose în trecut, așa că mă împac cu toate, iar eu am primit-o în nr .

Iar ultimul produs este rujul lichid roșu în nr 09 pe care îl mai am deja și despre care v-am zis că îmi place foarte mult.

Era să uit de agendă, știți că sunt mare fană, dar pentru că mai am una la fel, i-am dat-o mamei mele.

Și asta e tot, aștept să mi spuneți părerea voastră, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Ana spune:

    Golden Rose produce unele dintre cele mai toxice cosmetice existente pe piata. Ar fi bine daca nu ati mai accepta toate mizeriile pe care le primiti gratuit si nu le-ati mai face atata publicitate… daca tot sunteti beauty bloggeri

    1. Eu le am testat, mie nu mi au produs probleme, prin urmare o sa continui sa le folosesc, le-am cumparat si pe cont propriu, daca tu consideri ca sunt cele mai toxice, poti sa nu le folosesti, eu nu oblig pe nimeni. Multumesc, la revedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *