Articol

Produse Dacia Plant pe care le detin

Bună tuturor, azi vorbim despre Produse Dacia Plant pe care le detin.

Cred că până la ora actuală nu există persoană care să nu audă de aceste produse. De la ceaiuri, la suplimente, creme, pe toate le știu și le folosesc de mulți ani.

De data asta vorbim despre produsele primite în cadrul #danubebloggersmeet2.

Și ca să nu mai lungesc, haideți să vedem despre ce produse e vorba:

  • Biseptol apă de gură
  • Emocalm dropsuri
  • Dulceață de fructe de pădure de la Bun de tot
  • Crema Picioare obosite de la Dacoderm
  • Crema Tuia de la Dacoderm

Voi începe cu apa de gură, aceasta conține ALBASTRU DE METILEN și ARGINT COLOIDAL, motiv pentru care e albastră. Are un gust foarte mentolat care se menține în cavitatea bucală. Ajuta la împrospătarea respirației și la îndepărtarea mirosurilor neplăcute.

Nu stiu cum sunteți voi dar eu ador să folosesc apă de gură și mereu sunt în căutare de produse noi și eficiente.

Emocalm dropsuri cu lavandă, roiniță și ulei esențial de portocală sunt un remediu naturist împotriva anxietății/depresiei/atacurilor de panică.

Eu personal nu am probleme în acest sens, însă îmi doream sincer să le testez. A apărut o situație tensionată într-o zi și mă enervasem foarte tare. Nu reușeam să mă calmez desi mă deconectasem de la tot ce înseamnă social-media. Mi-am zis: Hmm, hai totuși să iau una să văd cum e.

Efectiv m-am liniștit, nu stiu dacă e efectul placebo sau chiar au funcționat, ideea e că m-am simțit mult mai calmă și am reușit să mă detașez de situația respectivă. Am dormit și foarte bine în seara aia, așa că de acum o să am la mine în geanta pentru situații extreme.

Duleceața, după cum îi spune și numele e Bună de tot. Eu nu sunt o fana a acestui gen de produs, mănânc destul de rar, dar am făcut niste pancakes și a mers atât de bine cu aceasta dulceață. Au gust de „Ca la mama acasă”.

Cât despre cele două produse din urmă, am ales să le fac cadou unor persoane care știam că se vor bucura de acest gen de produse. Se pare că am avut o intuiție buna în acest sens pentru că au fost foarte mulțumite.

Și cam asta e cu Produse Dacia Plant pe care le dețin.

Abia aștept să mi spuneți ce produse aveți voi de la ei.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!