Articol

Produse cosmetice pentru un make up impecabil

Bună tuturor, azi vorbim despre Produse cosmetice pentru un make up impecabil.

Daca mă urmăriți de ceva timp, știți cât ador să mă machiez. Pentru că aveam această pasiune pentru machiaj am decis chiar să fac un curs în acest sens.

Nu consider că e neapărat nevoie să ai un curs ca să te poți machia pe tine. Cu toate astea, consider că acest curs m-a ajutat să mă dezvolt și să prind o anumită tehnică.

Dar nu despre asta e vorba în articolul de azi ci despre Produse cosmetice pentru un make up impecabil.

1)Fondul de ten

Consider că este pasul cel mai important când vine vorba de machiaj. Știu că poate nu toată lumea poartă fond de ten, dar acesta poate schimba total un machiaj.

Este bine în primul rand să ne cunoaștem foarte bine nuanța. Daca o știm, putem cumpără și online. Puteți caută fond de ten la reducere și o să vă apară mai multe produse.

2)Anticearcănul

Este unul din produsele mele preferate. Îl consider multifuncțional, deoarece daca ai un produs bun, poți să îl folosesi și pe pe post de bază de farduri. Eu fac asta foarte des și nu am avut probleme să nu mi reziste fardurile.

3)Blush/bronzer

Aici depinde foarte mult de fiecare în parte. Sunt persoane care folosesc doar blush, sau doar bronzer sau pe amundoua. Eu personal îmi place să mă rezum la un blush de calitate. De preferat un produs care are irizații pentru un plus de luminozitate.

Online am găsit reduceri cosmetice și multe dintre ele mi-au făcut cu ochiul.

4)Un produs de conturarea sprâncenelor

Cu siguranță ați mai auzit și voi de faptul că „Sprâncenele sunt rama feței”. Eu sunt de acord cu asta. Indiferent că alegeți un creion, o pomadă, un fard, neapărat conturați sprâncenele.

De asemenea, aveți grija să nu exagerați. Un machiaj cu niste sprâncene prea conturate poate să ofere un look bătrânicios machiajului.

5)O paletă mica cu farduri mate și sidefate

Mai ales daca nu sunteți make-up artiști și vă machiați doar pe voi, recomand să căutați o paletă de acest gen. Nu vă trebuie multe farduri, improtant e să fie de calitate. Feriți-vă de fardurile prăfoase, prea sclipicioase. Încercați să mergeți pe tonuri neutre daca acestea vă plac.

Sau chiar din contră, daca vă plac nuanțele colorate, alegeți ceva în acest sens. Doar aveți grija să nu investiți în prea multe palete pentru că se vor strânge degeaba.

6)Un tuș

Consider că tușul transformă total un machiaj. Până să merg la acel curs, nu știam cum să îmi trasez o codiță de tuș, dar am învățat. Vă garantez că machiajul o să arate mult mai bine cu un tuș. Poate la început nu știți cum să îl aplicați, dar daca exersați zilnic, vă uitați și la ceva clipuri, o să reușiți.

Inițial spuneam că mie nu mi stă bine cu tuș, că nu mi ies codițele drepte, dar lucrul asta nu mă mai afectează. Îmi dau silința și mi place ceea ce iese și am și primit complimente pentru asta.

7)Sfântul Mascara

Un produs fară de care nu văd un machiaj, de multe ori mi s-a întâmplat să uit să îl aplic și simțeam că am machiajul incomplet. Acum pe piață există atât de multe variante, aveți de unde alege. Mie îmi plac cele pentru alungire și cele care ajută la descurcarea genelor.

8)Rujul

Un alt produs fară de care nu văd un machiaj impecabil. Rujul poate să schimbe tot. Vă recomand rujurile lichide, sunt mult mai rezistente iar culorile mult mai vibrante.

Nu pot să mint totuși și rujurile de tip baton au frumusețea lor, dar un ruj mat dă mult mai bine.

Acestea sunt produsele pe care le recomand pentru un machiaj impecabil. Desigur, contează mult și ustensilele folosite.

Care este produsul fară de care nu puteți să vă faceți un machiaj?

Astep să mi spuneți iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!