Articol

Prima mea comanda pe site-ul BonPrix

Bună tuturor, azi vorbim despre: Prima mea comanda pe site-ul BonPrix.

În trecut am tot auzit de ei, doar că aveam o teamă în a plasa o comandă de haine online. Sunt genul care își găsește mai greu hainele, fiind cumva intre mărimi. Lucrul ăsta m-a cam ținut departe de comenzile online.

Iar un alt lucru care m-a făcut să stau departe este legat de materialele folosite. La modul că îmi place să simt materialul înainte să cumpăr un produs.

În fine, timpul a trecut, lucrurile se mai schimbă și uite așa am ajuns să plasez prima mea comandă pe site-ul bonprix.ro.

Am avut emoții cu privire la mărimi, asta pentru că n-am reușit să mi le iau cum trebuie și am zis să merg cu mărimile pe care le iau în mod obișnuit din magazine.

Eu port în general 36-38, depinde de brand, aici am mers fie pe 36, fie pe 36/38.

Dacă vreți să nu aveți dubii ca și mine, vă puteți măsura, au un tabel unde scrie exact tot ce trebuie să știți, deci stați fară griji.

Pentru aceasta comandă, m-am gândit să merg pe ceva din zona mea de confort și am ales piese versatile pentru a contura mai multe outfit-uri.

1)Bluză imprimată (36/38, preț: 29.90 lei)

Am ales-o pentru că mă duce cu gândul la un animal print, îmi vine foarte bine, e lejeră, materialul e puțin grosuț, dar nu ceva foarte deranjant. Este fix genul meu de tricou, de toate zilele, casual. Super recomand!

2)Bluza oversize batic, bumbac bio (32/34, preț: 42.90)

Ei bine, aici m-am gândit că fiind un tricou de tip oversize, o să fie puțin măricel, așa că am luat o mărime mai mică și bine am făcut. E puțin măricel la mâneci dar cam așa se poartă, așa că nu am ce să îi reproșez. Îmi place cum se simte materialul, se vede că e de calitate. Cât despre imprimeu, pur și simplu îl ador.

Se poartă foarte mult vara asta și mi se pare că și combinația de culori merge foarte bine.

3)Rochie Carmen, print animal (36/38, preț: 79.90 lei)

De când am văzut rochia asta, am zis că trebuie să fie a mea. E superbă. De la faptul că e foarte lejeră, ascunde burtica, ascunde și un piept mai slab dezvoltat (ca al meu), ascunde orice. Iar culoarea și imprimeul sunt tot ce trebuie.

Cred totuși că trebuia să iau o mărime mai mică, dar până la urmă o port și așa pentru că e genul de rochie foarte lejeră.

4)Colanți cu bata lată (36/38, preț: 34.90 lei)

M-am gândit eu să iau și niste colanți care să completeze outfit-urile cu cele doua tricouri. I-am ales pe aceștia, mi s-a părut interesantă nuanța. Nu am nimic de genul în garderoba mea, dar m-am gândit că nu ar strica.

Îmi place că au un model interesant pe gambă.

Aveam emoții cu măsura, dar îmi vin foarte bine în talie, sunt mai lungi decât mi-ar trebui mie în mod normal, dar ne descurcăm.

Iar comanda mea mai trebuia să conțină și o pereche de Pantaloni Palazzo din satin cu poliester reciclat, doar că nu au venit încă. Mă gândesc că nu au fost pe stoc și probabil îi vor trimite ei cu o altă comandă.

Ideea e că fac parte din programul #bonprixbloggers așa că de acum vom avea mai multe articole de fashion aici pe blog.

Cam atât pentru azi, abia aștept să mi spuneți ce părere aveți despre produsele pe care le-am luat.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!