Prima experienta cu 4dx in Cinema Braila

Imagini pentru 4dx braila

Bună tuturor și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să împărtășesc experiența mea cu cinema-ul și mai exact cu cel 4dx, pentru că anul ăsta s-a lansat și la noi în Brăila.

Este prima dată când am mers și am simțit că trebuie să vă povestesc și vouă, filmul pe care l-am ales eu se numește Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald și este practic continuarea primului film: Fantastic Beast and Where to Find Them care a apărut în 2016 și care pe mine nu prea m-a impresionat.

Dacă vă place Harry Potter, aceste filme au oarecum legătura cu Harry Potter, fiind povestea de dinainte de a apărea Harry, e plin de magie, vrăji, puteri magice și chestii de genul.

Legat de film, noi am ales să îl vedem și 3d și 4dx, asta a însemnat că mi-am luat și ochelari, care de acum vor rămâne la mine și voi putea să îi folosesc la viitoarele filme.

Imagini pentru fantastic beasts and where to find them 2

Mie sinceră să fiu, mi-a plăcut mai mult partea a doua a, decât prima, cred că la prima am avut un pic prea multe așteptări, însă știind că primul nu prea mi-a plăcut, acum la al doilea, chiar mi-a plăcut super mult.

Revenind la faza cu 4dx, m-am cam ferit să merg la filme de genul, asta pentru că știam că sunt scaunele mișcătoare și o să mă zgâlțâie, iar eu având probleme cu spatele, mi-a fost frică și am evitat.

Înainte să înceapă filmul, ni s a prezentat o lungă listă, dacă aveai una dintre problemele enumerate, nu puteai să vezi filmul, o să enumăr câteva pe care le-am reținut:

-hipertensiune și alte boli cardiace

-probleme locomotorii și ale coloanei vertebrale

-înălțime mai mică de 1 m și cam atât am reținut.

Acum să vorbim despre ce presupune acest concept de 4dx, (apropo Brăila este al 4-lea oraș care dispune de astfel de săli), ei bine, scaunele se mișcă în același ritm cu filmul, apar curenți de aer, dacă plouă în film, simțim și noi pentru că suntem împroșcați cu mici jeturi de apă.
Știți că vă ziceam că îmi era frică de zgâlțâielile scaunului, nu știu cum să vă spun, dar eu am râs atât de mult, pur și simplu nu mă puteam abține, mi s-a părut atât de amuzant și să știți că nu am avut probleme să mă doară spatele său să mi se facă rău.

Am fost un pic neinspirată să mi las părul pe spate și mi l-a suflat vântul în toate părțile, cred că jeturile de apă au fost cele mai neplăcute, pentru ca băgau după și vânt și mă cam luase frigul, dar a fost bine.

Per total este o experiență interesantă, pe care sincera să fiu, aș mai repeta-o, chiar mi-a plăcut, m-a amuzat, filmul a fost bun.

Dacă la un film normal, îți mai permiți să îți iei o cutie de popcorn, aici nu prea vă sugerez, am avut apă la mine și am vrut să beau și mai, mai să dau pe mine, așa că mai bine mâncați ceva înainte sau vă păstrați după.

Cam asta a fost și experiența mea cu 4dx în cinema Brăila, voi ați mers până acum? sau ați merge?

Aștept răspunsurile voastre, iar până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!

 

 

Sabina

0 thoughts on “Prima experienta cu 4dx in Cinema Braila

  1. Am vizionat si eu filmul acesta martea trecuta, dar 3D, si pot spune ca mai mult mi-a placut primul decat acesta…
    Cat despre 4D, prima data cand am fost la un film de genul a fost acum 2 ani jumate in UK si mi-a placut maxiiim, incat clar as repeta experienta.

  2. Spre rusinea mea, n-am mai fost de ceva timp la un cinema, mi se pare mai comod sa stau in patl meu , cu mosul meu de gat hi! HI! 🙂 4dx ?????

  3. N-am fost niciodata la 4Dx. Imi doresc si eu sa ajung doar ca de cand au deschis mall si in Galati, ajung destul de rar pe la Braila. Poate am sa va fac o vizita tocmai pentru a vedea un film nde genul

  4. N-am fost deloc la Cinema Braila, spre rusinea mea ; 🙁 dar m-ai facut curioasa in privinta conceputlui 4dx 😀 Cu prima ocazie o sa merg la film 🙂

  5. Am fost in cinema si a fost superb la 4dx. Intradevar cam scumpicel dar daca esti cinefil merita deplin. Initial am citit despre acest nou cinematograf pe https://www1.portalultautv.com/ site ce se ocupa cu recenzii la filme, dar isi merita banii deplin. Va recomand sa mergeti macar o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top