Articol

Piese de mobilier alese cu bun gust

Piese de mobilier alese cu bun gust

Bună și bine v-am găsit.

În ultimul timp horoscopul meu sună cam așa: „Vă faceți planuri în ceea ce privește locuința, fie vă mutați, fie vreți să schimbați ceva prin casă”.

Se pare că oamenii ăștia mi-au ghicit gândurile. Mă aflu undeva la mijloc cu decizia și pentru că mai e un pic și vine vara.

Vreau totuși să mă plimb, m-am gândit să merg pe a doua variantă, cea cu schimbările prin casă.

Știți cum e, îți cumperi un set de masă cu scaune și imediat ai adus un suflu nou în cameră. O să zică prietenii când îi inviți la masă că ai și zugrăvit, nu că ai schimbat câteva piese de mobilier.

Pe site-ul SomProduct am găsit o grămadă de produse. Cred că ar da bine la noi în sufragerie.  Eu personal aș schimba mai multe, dar o să încep cu niște piese micuțe.

Scaun din lemn cu sezut tapitat cu piele ecologica, "Jana" Black, l52xA49,5xH73 cm

Cred că s-ar asorta mai mult cu mobila noastră, pentru că actualele scaune sunt roșii și mobila fiind maro, nu prea se potrivesc, zic.

Este foarte important și în ce punct ale camerei le așezam, așa că țineți cont de cum e poziționată masa dar și televizorul.

Revenind la set, cred că ne ar trebui și o masă mai mare, obișnuim des să ne chemăm familia și prietenii la noi acasă.

Mai ales la zile de naștere casa se umple efectiv, așa că o masă mai încăpătoare este necesară.

Personal, îmi plac cele din lemn de stejar, asta pentru că din câte am înțeles, acestea nu necesită o îngrijire deosebită, plus că mi se par și foarte elegante.

Indiferent de alegerea făcută, atunci când ne alegem piesele de mobilier cum sunt acestea, trebuie să ținem cont de niște reguli după părerea mea.

Piese de mobilier alese cu bun gust

Mai este și vorba aia: „Întinde-te numai cât ți-e plapuma”. Asta înseamnă că dacă ai un spațiu mai mic în cameră, nu te apuca să cumperi masa prea mare.

Sunt câteva reguli simple dar care ne pot ajuta să decorăm cu gust o încăpere.

Cam atât am avut de zis, aștept și părerile voastre despre acest subiect, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

PS: Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2019!!!