Articol

#orecoamndare Parfum remake Good Girl Carolina Herrera

Bună tuturor, azi revin cu #orecoamndare Parfum remake Good Girl Carolina Herrera.

După cum v-am obișnuit în această rubrică aduc în atenția voastră produse bune la prețuri bune. Ei bine, de curand am descoperit pagina de facebook Cosmetice by Sara. Aici se comercializeaza parfumuri remake. Va dati seama ca preturile sunt mult mai bune.

Daca ma urmariti de ceva timp, stiti ca nu ma prea indur sa dau foarte mult pe un parfum. Prin urmare consider ca acest site este compromisul ideal. Legat de pretul acestui parfum, nu as putea spune pentru ca ei au diverse oferte si le schimba mereu.

Acum hai sa ne intoarcem la parfumul nostru.

Eu am ales Good Girl Carolina Herrera. Nu am sa mint, ambalajul a fost cel care m-a convins sa il aleg.

Produsul a fost ambalat foarte bine și a ajuns în siguranță și întreg.

Trecand de ambalaje, am ajuns la parfum care arata superb. Da bine pe orice masuta de machiaj, v-am zis, eu de aceea l-am ales.

Eram foarte curioasa sa vad si cum miroase, asa ca imediat l-am pulverizat pe incheietura. Stiti ca eu nu ma prea pricep la descris parfumuri dar am sa imi dau silinta.

Acest Parfum remake Good Girl Carolina Herrera miroase a eleganta (daca eleganta ar avea un miros). Eu simt urmatoarele note: de cafea, boabe de tonka, scortisoara si patchouli. V-am zis ca eu nu ma prea pricep, dar asta simt.

Acum la capitolul rezistenta am facut un test cu mama.

M-am gandit sa testez pe doua ph-uri diferite, pentru ca stiti ca parfumul persista diferit pe fiecare. Trebuie sa recunosc ca am fost impresionata de persistenta. Atat eu cat si mama simteam parfumul pe piele dupa 10 ore de purtat.

Iar daca va faceti griji ca nu e la fel ca parfumurile din marile magazine de profil, sa stiti ca si aici am facut un test.

Eram in posesia unei mostre si dupa ce am pulverizat pe fiecare incheietura m-am dus la parintii mei sa vad ce parere au. Am ramas socata sa vad ca ambii mei parinti inclinau catre parfumul remake.

Comentariile fiind: -Wow, miroase mult mai puternic, asta e sigur!

Ei bine, cam asta a fost experienta mea cu aceasta pagina de facebook. Personal sunt multumita.

Pana data viitoare:

Sa aveti o zi superba!