Articol

Paleta de care m-am indragostit=paleta Makeup Revolution

Bună tuturor, azi vorbim despre paleta de care m-am indragostit=paleta Makeup Revolution

Desigur că pe lângă aceasta, am să vă spun câteva lucruri și despre pudra publere de la același brand. Așa că luați-vă ceva de băut și să îî dăm drumul,

Mie mereu mi-au plăcut produsele de machiaj și în general cele ieftine și bune. Fie că vorbim de paleta machiaj, pudra pulbere, sau alte cele. Am încercat mereu să aleg produse potrivite. Raportul calitate-preț este unul foarte important pentru mine.

Când am aflat că cei de la Makeup Revolution o să ne fie alături în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet 3, evident că m-am bucurat. Cunoșteam brandul, ba chiar mai am o paleta Revolution, doar că în nuanțe mult mai colorate.

De data asta am primit , care din punctul meu de vedere e paleta perfectă. Conține 18 farduri, avem nuanțe mate, nuanțe sidefate, farduri de tip pigment presat, tot ce vrei și ce nu vrei.

paleta Makeup Revolution

Îmi place că poti să realizezi atât machiaje de zi, cât și de seară, de aia am și numit-o paleta perfectă.

Fardurile sunt foarte pigmentate și mi place că nu sunt prăfoase. Nu cad, nu murdăresc, se blenduiesc foarte bine. Am purtat-o 6 zile din 7 și efectiv nu mă mai satur de ea. Are și un ambalaj tare frumos.

Sinceră să fiu, a intrat în top palete favorite și deja am reușit să fac câteva adâncituri în anumite farduri.

Pe mine clar m-a convins.

Cât despre pudra pulbere, aceasta se numește și e potrivită pentru extinderea duratei machiajului. Eu o folosesc strict sub ochi pentru a seta anticearcănul și mi place la nebunie efectul pe care îl oferă.

Tenul pare mai luminos în acea zonă. Această pudră pulbere vine într- o cantitate enormă, are 32 de grame. Deci după ce că e ieftină, mai e și bună și multă, n-am ce să mi doresc mai mult.

Sunt foarte mulțumită de ambele produse și recomand cu mare drag.

Voi le-ați încercat?

Aștept să mi spuneți iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!