Articol

#orecomandare Site-ul dbags.ro

Bună tuturor. Azi am #orecomandare Site-ul dbags.ro.

Știu că până acum v-am obișnuit să vin cu recomandări de produse. Cu toate astea, am zis să mai schimb și să vă vorbesc despre un site pe care l-am descoperit recent.

Eu sunt o pasionată de genți și portofele. Uite că am zis-o. Îmi place să am cât mai multe și de calitate dacă s-ar putea. În cazul în care nu se poate, măcar să fie de calitate.

Pe site-ul dbags am găsit la categoria Genti piele de damă o grămadă de variante care mi-au picat cu tronc. De Portofele de Dama din Piele ce să mai zic. M-am învârtit printre modele în căutarea produsului perfect pentru mine.

Până la urmă l-am găsit.

Cei de la dbags au fost foarte drăguți și m-au lăsat să mi aleg un model și este vorba de cel pe care l-ați văzut în poze.

Îmi doream de ceva timp un  nou dar parcă ceva mă reținea pe loc. Pe acesta l-am ales pentru culoare, recunosc. Dacă mă urmăriți de ceva timp știți că ador rozul și movul. Plus că se potrivește cu geanta mea ca și nuanță.

Eram foarte curioasă de material. Vă zic sincer că eu nu prea mă pricep la ele, însă am persoane care știu mai bine decât mine. Efectiv ador cum se simte materialul, se vede și se simte că e de piele naturală și că e calitativ.

E foarte încăpător, vine cu o grămadă de locuri pentru carduri, ce aș putea să mi doresc mai mult?

Ca să nu mai zic că acum îl găsiți la prețul de 69 de lei, redus de la 100 lei.

Pe mine m-au convins.

#orecomandare Site-ul dbags.ro

Pe voi?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!