Articol

#orecomandare Pearl Drops pasta de dinti

Bună și bine v-am găsit.

Azi m-am gândit să vă vorbesc despre #orecomandare în ceea ce privește igiena bucală și mai exact despre o pastă de dinți Pearl Drops din gama Hollywood smile.

Când vine vorba de paste de dinți pentru albire, trebuie să recunosc că eu mi am cam pierdut speranța, le cumpăr pentru că îmi place aroma lor (un aspect foarte important pentru mine, deoarece sunt sensibilă la multe dintre aromele de pe piață), dar nu mă aștept să facă minuni.

Eu am mai avut în trecut paste de la Pearl Drops, știu că foloseam des varianta Everyday white, care cred că e și prima variantă pe care au scos-o pe piață.

Produsul vine într-o formă ușor neconvențională și diferită față de pastele de dinți obișnuite, se găsește la un gramaj de 50 de ml și costa undeva între 15-18 lei, depinde de unde o luați.

Pasta e albă cu mici particule de un albastru mai închis, îmi place mult că e foarte mentolată și îți dă un refresh instant când o folosești.

Cât despre albire, nu știu ce să vă spun, am mai avut o pastă de dinți la testare așa că le am alternat, dar aș fi curioasă să mi spuneți dacă voi ați folosit acest produs și dacă ați avut rezultate.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *