Articol

#orecomandare Parfumul Ladylike de la Vioris

Bună tuturor, azi vorbim despre Parfumul Ladylike de la Vioris.

În ultimul timp am tot auzit de acest brand. Vioris în sus, Vioris în jos.

Care e faza cu aceste parfumuri?

Ei bine m-am convins.

În cadrul evenimentului #danubebloggersmeet2 am primit și eu un parfum și am fost foarte încântată.

Ce spun ei pe site-ul lor:

Înfiinţată în anul 1991, la început că Asociaţie familială, apoi, din 1992, ca Societate cu răspundere limitata – SRL – firma Vioris a debutat cu parfumul Vioris 13, un parfum de referinţă, care “ţine” piaţa de la debut și până în prezent, apoi şi-a dezvoltat continuu sortimentaţia cu noi parfumuri create pe linia celor mai moderne parfumuri de pe piaţa internaţională.

Este, practic, una dintre puținele firme din România al cărei obiect de activitate este în exclusivitate producţia de parfumuri, utilizând materii prime din import, de la firme de renume în domeniu, precum şi ambalaje, deasemenea din import, respectând întocmai rețetele de fabricație specifice grupei Eau de parfum ( Apa de parfum), astfel că produsele realizate au concentrația şi persistența la nivelul produselor similare ale marilor producǎtori.

Sună bine nu?

Dar haideți să vedem care este părerea mea:

Cred că m-am mai lăudat și pe aici pe blog că nu sunt cea mai bună la descris parfumuri. Deși am un nas bun când vine vorba de mirosit mâncare, la parfumuri mai am de lucrat.

Ce am spus eu când am mirosit prima dată parfumul a fost: MIROASE ELEGANT!

Este genul de parfum care se asortează cu numele Ladylike. Îl văd potrivit persoanelor mai tinerele. Este o combinație de dulce, fructat cu floral și puțin lemnos.

Nu sunt genul de persoana care să simtă neapărat notele dintr-un parfum, dar le-am găsit pe site și vi le-am arătat și vouă:

Începe cu o armonie fascinantă de citrice, portocale, mandarine, cu bergamot, ananas și piersici, care se combină senzațional cu un buchet alb de flori de portocal, iasomie, trandafiri, ylang și tuberoze, pus în valoare de baza senzuala, combinație de paciuli, lemn de cedru, ambră și mosc.

Ce mi place mie la ei pe site este faptul că au și varianta mică de 12 ml care costă 16 lei. Varianta pe care o am eu este de 50 de ml și costă 62 de lei.

Voi ați încercat parfumurile Vioris?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!