Articol

#orecomandare Nyx Bare with me skin veil

Bună tuturor, revin cu #orecomandare Nyx Bare with me skin veil.

Ei spun despre acest produs că este un tinted skin veil, un fel de cremă bb i-aș spune eu. Nuanța pe care o am este Vanilla Nude și mi se potrivește perfect.

Trebuie să recunosc că nu auzisem până acum de acest produs. Eu l-am primit în cadrul unui concurs de la Deea Codrea. Probabil o știți daca vă uitați la Bravo ai stil.

Îmi place acest produs pentru că vine la tub, mă împac foarte bine cu acest tip de recipient. Ca și consistență nu știu dacă m-aș descurca să o descriu, dar are ceva diferit. Are o textură ușor mătăsoasă așa, mă duce cu gândul la catifea, nu știu de ce.

nyx

După cum vă ziceam, mă bucur mult că mi se potrivește nuanța, nu trebuie să îl mai combin cu acele picături de deschidere.

Eu îl folosesc pentru a-mi uniformiza nuanța tenului și pentru a proteja tenul de impurități. Promite să reziste până la 8 ore, sinceră să fiu, nu am stat să urmăresc acest lucru.

Lasă tenul luminos, iar ca și aplicare mă folosesc de un burețel.

Îl văd potrivit pentru fete cu tenul uscat-normal, care nu au probleme cu tenul. Daca aveți acnee sau alte probleme de genul, nu o să le acopere. E ceva lejer, de zi, nici nu îl simți că îl porți.

nyx

Îl găsiți pe site-ul celor de la makeupshop.ro la 49 de lei, aveți grijă că are valabilitate de doar 6 luni.

Cam atât a fost și cu  #orecomandare Nyx Bare with me skin veil.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!