Articol

#orecomandare Fond de ten de la Radiant

Bună tuturor, azi vin cu #orecomandare Fond de ten de la Radiant.

Daca mă urmăriți de ceva timp știți că am avut o perioadă când nu am mai folosit fond de ten. Eu oricum am un ten normal, nu am coșuri, nu am chestii de acoperit, deci nu avea sens.

Cu toate astea mi-am dat seama că fondul de ten are și alte întrebuințări pe lângă acoperit. Folosim acest produs ca pe o barieră intre ten și impurități, dar și pentru uniformizarea culorii.

Și uite așa după 5 ani de pauză, am revenit la el.

Acest produs l-am descoperit datorită unui concurs câștigat pe blogul beautybarometer.com . Ani a fost mai mult decât drăguță și pe lângă premiu mi-a mai pus și alte produse, printre care și acest fond de ten.

Auzisem de el prin online dar nu știam ce îi poate capul.

Acesta se numește Natural Fix All Day Matt Make up cu spf 15. Vine într-o sticluță cu pompiță, modul de dozare preferat de mine.

Fond de ten Radiant

Eu am nr 00 nuanța ALABASTER și desi cred că e cea mai deschisă nuanță a lui, eu tot folosesc picături de deschidere. Acest lucru nu pot să zic că mă deranjează neapărat.

Mie mi se pare un fond de ten foarte bun, cu o acoperire medie spre mare aș zice. Eu obișnuiesc să îl întind doar cu burețelul și așa v-aș recomanda și vouă în caz că vreți să îl luați.

Funcționează foarte bine pentu cineva cu un ten normal-mixt-gras. Pentru cineva cu un ten uscat s-ar putea să usuce destul de mult tenul. Totuși am o soluție și pentru voi, încercați să combinați fondul de ten cu o cremă hidratantă, eu așa mai fac.

Am rămas plăcut impresionată de acest produs și de aceea am zis să vă zic și vouă despre el.

Cam atât despre #orecomandare Fond de ten Radiant.

Voi ce fond de ten mai folosiți în ultimul timp?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!