#orecomanda Gel de dus Vidal

Bună tuturor

Mă gândeam să încep o serie de articole cu recomandări de produse, de la machiaj la skin care pentru diferite zone ale corpului.

Am denumit această serie #orecomandare pentru că față de articolele mele cu recenzii unde vorbesc despre mai multe produse de la o anumită firmă, aici o să vorbesc doar despre un singur produs.

Prin urmare articolele de genul o să fie mai scurte, dar mai concise, de asemenea voi avea grijă să aleg produse accesibile, până în 50 de lei care chiar să merite recomandarea mea.

Deschid această serie cu un produs pentru îngrijirea corpului, mai exact un gel de dus de la Vidal cu ulei de argan.

Acesta costă în jur de 8 lei și vine într-o cantitate generoasă de 500 de ml, aici clar se aplică vorba: „raport calitate-preț foarte bun” .

20180702165218_img_40842138647847.jpg

Îmi place foarte mult cum miroase, în general îmi plac produsele care conțin ulei de argan, eu îl folosesc și singur ca atare, deci m-am bucurat că am nimerit această aromă.

La capitolul curățare, face spumă, eu obișnuiesc să îl folosesc cu o mănușă exfoliantă, pentru că așa am impresia că mă curăță mai bine.

Eu oricum nu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de geluri de duș, dacă face spumă și miroase cât de cât ok, eu sunt mulțumită.

Nu am pretenția să mi rămână mirosul pe corp, asta pentru că eu oricum aplic și cremă după și nu aș vrea să mi se combine parfumurile pe corp.

Voi ce ziceți, merită încercat?

Aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

 

Sabina

0 thoughts on “#orecomanda Gel de dus Vidal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top