Articol

O seara SPA cu Teku Shop

Bună tuturor, azi vorbim despre O seară SPA cu Teku Shop.

Nu știu despre voi, dar eu încă sunt în vacanță. Motiv pentru care încerc să profit de orice moment de relaxare.

Am tot fost plecată prin mici escapade și de multe ori parcă m-am întors mai obosită decât la plecare. Pentru acest gen de momente îmi place să mi rezerv câteva ore de relaxare.

De aceea m-am gândit să am O seară SPA cu Teku Shop. Poate exprimarea mea nu e cea mai potrivită dar normal că fac referire la produsele de pe acest site.

Trebuie să recunosc că până la evenimentul #danubebloggersmeet2 nu auzisem de ei. Cu toate astea, fiind o curioasă din fire, am dat un search să văd despre ce e vorba.

Și uite așa am aflat că lumânarea pe care am primit-o este făcută manual, bio și nu conține parabeni. Cât despre fitil, acesta este ecologic, realizat din bumbac.

Ce m-a surprins este faptul că afacerea a început în Tecuci, deci e o afacere locală care merită încurajată.

Eu am primit aroma Boyfriend, care pe lângă vanilie, conține și note lemnoase. Vă garantez că o să vă relaxeze doar dacă îi scoateți capacul.

Pe lângă lumânare, am mai primit și o sare de baie.

Ce să mai?

Combinația perfectă pentru o seară relaxantă.

Sarea de baie este făcută manual și vă garantez că miroase divin. Ce mi-a plăcut la ea este faptul că s-a dizolvat destul de rapid în apă, iar despre miros, ce să mai zic, un deliciu.

Și cam atât pentru moment, mie mi-au plăcut produsele și vi le recomand și vouă. Haideți să sprijinim și micile afaceri care știm cât de mult au avut de suferit în perioada asta.

Voi folosiți lumânări de genul?

Sunteți atenți la calitatea lor?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!