Articol

O noua recenzie Pentru corpul tau

O noua recenzie Pentru corpul tau

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi am revenit cu o nouă recenzie despre produsele primite de pe site-ul Pentru corpul tău.

O parte din produse au fost alese de mine și voi începe cu ele, iar o parte le-au ales ei. A fost o mică problemă cu produsele alese de mine, însă și-au cerut scuze și totul a fost ok.

Dacă vă interesează, am și un clip în care deschidem împreună coletul și vă zic un pic din impresia mea la prima vedere a produselor.

Și gata, trec la treabă:

1)Gel intim Pielor cu Vitamine E , 255 ml, îmi place foarte mult și m-am înțeles din prima cu el. Apreciez foarte mult faptul că vine cu pompită și că forma lui e cumva mai subțirică. Deoarece eu puneam genul ăsta de produs pe marginea căzii și mereu îmi pica în apă.

Are și un miros plăcut, curață blând zona, nu mi-a cauzat nici mie și nici mamei mele probleme, așa că nu am ce să îi reproșez. Preț: 13.75 lei.

2)Set bol și pensule pentru vopsit, după cum ziceam și în clip, de aceste produse s-a bucurat mama mea care se vopsește mai des.

Consider că astfel de produse sunt foarte bune la casa omului.

Imi place că am găsit setul ăsta complet, că deobicei fie luăm doar o pensulă, fie doar bolul, aici le ai pe toate. Preț:8.99 lei.

3)Detergent vase Sano Spark Castravete 1l, de când am intrat în contact cu brandul Sano. Doar de la ei am folosit detergent de vase și le încercasem cam în toate aromele.

Am zis să mai schimbăm, să luăm ceva ce nu am mai avut și așa am ales varianta aceasta.

În primul rând îmi place că vine cu pompită. Mie îmi place foarte mult să spăl vasele, e una din activitățile care pe mine mă relaxează.

Curăță foarte bine și se consumă destul de greu, având în vedere că are și 1l, deci raportul calitate-preț e foarte bun. Preț: 14.99 lei.

4)Săpun lichid Dettol Grapefruit 250ml, trebuia să intre în favoritele lunii februarie, doar că pur și simplu am uitat.

Despre acest produs aș putea să vorbesc toată ziua, asta pentru că m-am îndrăgostit de el.

Miroase foarte bine, dar nu asta e motivul pentru care îmi place așa mult.

Eu practic nu am mai întâlnit un așa produs și am încercat foarte multe, se simte de parca te-ai spăla cu o cremă super luxoasă. Preț: 10.50 lei.

5)Lac de unghii Kallos Love Limited Edition 64, eu mă împac foarte bine cu ojele de la Kallos, am tot testat din diverse game, îmi place mult culoarea acesteia, e perfectă pentru primăvară.

Eu am aplicat-o de două ori ca să se vadă mai intens și îmi place că e și destul de rezistentă deși stau destul de mult cu mâinile în apă. Preț: 6.30 lei.

6)Apa Micelară pentru ten Sensibil – Garnier, nu știu cine nu a auzit de acest produs, mi se pare unul din cele mai bune.

Eu am mai avut-o și îmi place cum demachiază și faptul că nu mă ustură ochii, e un plus pentru mine.

Prețul e imbatabil, adică n-am cuvinte. Preț: 11.90 lei.

7)Mască de față purificătoare Pielor Black 125 ml, este singurul produs din această comandă care m-a dezamăgit. L-am lăsat și la urmă, știți că niciodată nu o să vorbesc de bine de un produs, indiferent că l-am primit.

Lucrul pe care vreau să îl menționez înainte, este faptul că, doar pentru că mie nu mi s-a potrivit, nu înseamnă că produsul e prost.

Revenind la subiect, este vorba despre o mască neagră de tip peel-off.

In primul rând miroase foarte intens a alcool, însă motivul principal pentru care nu ne-am înțeles. Atunci când o dau jos de pe ten mă doare fața, Preț: 13.25 lei.

Acestea au fost toate produsele, voi ați încercat ceva din ce am menționat eu?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!