libris
Articol

O noua recenzie din seria #decitit

Bună tuturor. Azi revin cu O noua recenzie din seria #decitit.

Țin să le mulțumesc prietenilor mei de la libris.ro care mă aprovizionează lunar cu noi lecturi. Ei sunt un site de suflet pentru mine, majoritatea cărților pe care le dețin fiind primite sau cumpărate de la ei.

Prima carte despre care vreau să vă vorbesc se numește Abc-ul psihopatului de succes vol 2 de Dr. Kevin Dutton și Andy Mcnab (28 lei). Era evident că o să vreau să o citesc pentru că primul volum mi-a plăcut foarte mult.

Din păcate sau fericire, trebuie să recunosc că mie mi-a plăcut mai mult volumul 1. Nu zic că această carte este proastă, sunt foarte multe sfaturi pe care le pot aplica și eu în viața mea, doar că aceasta s-a axat mai mult pe partea de job și cariera.

Îmi place îmbinarea între vocea celor doi autori și faptul că aceasta era bine făcută. Am mai citit și alte cărți scrise de mai mult de doi autori și din păcate nu mi-au plăcut la fel de mult. Pe parcurs au fost foarte multe povesti amuzante, dar și serioase și toate aveau o lecție din care aveai ce învață. Doar că nu a fost neapărat genul meu. O văd mai mult pentru cineva care lucrează într-un birou, nu știu de ce m-a dus cu gândul la asta.

decitit

Pe cealaltă parte avem Bărbații sunt niște porci de Rodica Ojog-Brașoveanu (29.99 lei).Ce aș mai putea spune, numele acestei doamne deja are un impact. Este absolut o plăcere să îi citești cărțile și mai ales genul ăsta. E o carte foarte ușoară, poți să o citești în ce ordine vrei pentru că poveștile din ea nu au legătură între ele.

libris

Cu toate astea sunt unite de ceva, de maestria, umorul și talentul acestei autoare.

Au fost momente în care am râs și momente în care mă întrebam: Oare oamenii ăștia chiar există? Poate într-un univers paralel da.

Îmi place stilul Rodicăi de a scrie, e comică și faptul că sunt folosite nume de orașe din România și nume românești face totul să pară și mai credibil.

libris

Aceasta e doar a doua carte scrisă de ea pe care eu o citesc și clar nu vreau să mă opresc aici. Cred că ăsta e genul ăla de lectură pe care vrei să îl ai după ce ai citit ceva mai greu sau mai intens. Chiar o recomand.

Voi mai citiți în perioada asta? Dacă da, aștept să mi spuneți.

Până data viitoare:

S-ar putea să-ți placă și...

10 comentarii

 1. Stan Bianca spune:

  Da citesc permanent dar cele doua cărți prezentate de tine nu am avut plăcerea sa le citesc

  1. Sabina spune:

   Poate pe viitor, chiar recomand

 2. Nu am citit nici una dintre cartile scrise de Rodica Osog-Brasoveanu dar o am de mult timp pe lista fiindca mi s-a spus ca are un stil inconfundabil.

  1. Sabina spune:

   Asa este

 3. Am citit niste carti minunate de Kristin Hannah si Lucinda Riley, ti le recomand.

  1. Sabina spune:

   Uuu super, multumesc

 4. Imi place foarte mult cum scrie Rodica Ojog-Brașoveanu, dar uite ca nu am citit aceasta carte. Sunt curioasa.

  1. Sabina spune:

   Ma bucur ca te am facut curioasa.

 5. Imi place de Andy McNab. E psihopatul meu preferat ever. <3.

  1. Sabina spune:

   Same here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.