Articol

O noua intalnire de succes (#galatibeautyswap3)

Bună tuturor,

Astăzi m-am gândit că ar fi timpul să vă povestesc despre cele întâmplate în cadrul Galați Beauty Swap 3, eveniment care a avut loc la 55 Pub în Galați.

După cum probabil știți, eu am mai participat în trecut și la celelalte evenimente organizate de Ioana S.Pavel de pe blogul One Day Butterfly, pe această cale țin să îi mulțumesc pentru invitație și pentru toată munca pe care a depus-o, pentru că nu e deloc ușor, mai ales că a reușit să ne strângă nu doar din Brăila-Galați, am avut și fete din Constanța, Focșani și Craiova.

Subiectul principal al evenimentului a fost îngrijirea părului, iar aici am avut doi specialiști care au vorbit: domnul Samuel Maran de la Regivero și Iulian Pasăre, Technical Sales Manager la Chemtech.

Mi-a plăcut mult cum au vorbit, mai ales domnul Iulian care ne-a dat niște sfaturi prețioase nu doar legate de produsele Regivero, cât și despre câteva mituri în frumusețe pe care le-am comentat împreună cu dânsul.

Evenimentul a ieșit cum nu se putea mai bine, am făcut poze, am filmat (am și un vlog), ne-am pozat cu punguțele (m-au trecut toate căldurile posibile, noroc că am avut ventilatorul portabil cu mine).

Au fost o grămadă de sponsori prezenți prin produse la acest eveniment, surpriza neplăcută (să îi zicem așa) a venit de la Naturway și de la Bio Boutique, asta pentru că deși apar pe afiș, nu au mai trimis produsele, păcat.

În rest totul a mers bine, mă bucur că am participat și că am întâlnit fete pe care nu am avut ocazia să le întâlnesc până acum, dar și să mă reîntâlnesc cu celelalte.

Am primit o grămadă de produse, firme de care nici nu auzisem, dar despre care o să vă vorbesc în curând pe blog, asta pentru că deja am început să testez din produse.

Vă las acum listă oficială de sponsori: Adda Shop, Beauty One, Fragonard, Biofin, Herbagen, Bioderma, Amargan, Amalia.ro, Valentino Cosmetics, Perspirex, Trendline Cosmetics, Caress, All4CleanBeauty (Zenz), ApiLand, Golden Rose, Yumm, Regivero, Elemis, Sano, Mark face and body, Elemental, Lambre, Bio Aleea, Arboria Plant, Pellamar, Biorita, Green Cosmetic.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

 1. barbierucristina spune:

  A fost in eveniment minunat si ma bucur ca ne.am revăzut. ;*

  1. Asa e si eu la fel❤️

 2. A fost frumos. Mă bucur că te-am cunoscut.

  1. Si eu ma bucur mult, sper sa mai avem ocazia.

 3. ma bucur tare mult ca a trecut cu bine si acest eveniment si acum nu ne mai ramane decat sa-l asteptam pe urmatorul!

  1. Asa este si eu la fel.

 4. mihaelanistor spune:

  V-ati distrat de minune si ati facut o multime de poze minunate.

  1. Daa, multumim.

 5. a fost o zi minunata si ma bucur ca v-am cunoscut pe toate desi nu am avut timp prea mult la dispozitie!

 6. Am vazut poze de la eveniment si ma bucur ca a fost la fel de reusit ca si celelalte si ca v-ati distrat. Imi place tinuta ta, te prinde.

  1. Multumesc mult.

 7. portiadecitit spune:

  Ma bucur ca ne-am revazut! Abia astept o data viitoare.

 8. A fost un eveniment foarte reusit. Poate data viitoare reusim sa vorbim mai multe

  1. Asa e, cu mare drag.

 9. Dragele de voi! Ma bucur ca am vazut poze cu toate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *