Articol

O mica surpriza de Pasti cu Smyk

Smyk

Bună tuturor. O mica surpriza de Pasti cu Smyk merită orice copil.

Stiu că atunci când eram eu mica ai mei obișnuiau să mă îmbrace din cap până în picioare cu noutăți. Ăsta era cadoul meu de iepuraș. Dar cine zice că nu merge și o jucărie pe post de cadou.

În cadrul evenimentului de la Galați am primit doua produse de la Smyk. Vă zic sincer că erau așa de drăguțe încât îmi venea să le păstrez pentru mine.

Cu toate astea, m-am gândit să le ofer cadou pentru a aduce un zâmbet pe buze unor suflete care stiu că în perioada asta se plictisesc în casa. Așa că le-am oferit cadou unor apropiați. Inițial am vrut să pun poze și cu persoanele în cauză, dar fiind vorba despre niste copilași, am zis că prefer să le păstrez anonimatul.

Tare fericiți au mai fost și faptul că am reușit să îi fac pe ei fericiți, evident că m-a bucurat și pe mine foarte mult.

Și pentru că nu prea știam eu nimic despre acest magazin, am dat un search pe Google și am aflat următoarele:

În magazinele SMYK All for kids gășiţi:

– Colecțîi de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru fiecare grupă de vârstă sub brandul propriu Cool Club

– Gamă variată de jucării interactive și educaționale, conforme cu standardele internaționale privind siguranța, atât sub brandul propriu SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi Lego, Hasbro, Mattel

– Articole puericultură: cărucioare, scaune auto, scaune de masă  etc

– Personal specializat

Eu în orașul meu nu am magazin, dar Galațiul e la o aruncătură de băț. Cred că orice copil s-ar pierde fascinat într-un astfel de magazin.
Pe lângă ursulețul adorabil a mai fost și un Crystal Kit. La fel, m-am abținut să nu mă joc de-a chimistul, mai ales că a fost și o materie care mie mi plăcea.

Smyk

Voi ați auzit de magazinul lor?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!