Articol

O carte care raspunde la intrebari

Bună tuturor. Azi fiind vineri am o recenzie pentru O carte care raspunde la intrebari.

Cartea am primit-o de la libris.ro și trebuie să recunosc că le sunt recunoscătoare pentru tot. Este site-ul de pe care comand de cele mai multe ori, l-am tot recomandat, n-am cuvinte.

Revenind la titlul: O carte care răspunde la intrebari, așa-i că v-am făcut curioși?

Ei bine, cartea se numește De ce eu, de ce așa, de ce acum? de Robin Norwood. Să vă povestesc cum am ales-o pe ea.

Pur și simplu intrasem pe site să mi aleg cartea pe luna iunie și cum am deschis site-ul am văzut acest titlu. Efectiv mi-a captat privirea și am zis: EU PE ASTA O VREAU!

Universul a vrut să citesc această carte, la fel cum a vrut ca și voi să citiți acest articol și să aflați de această carte.

Eu efectiv m-am îndrăgostit de ea. M-a făcut să mi dau seama de multe lucruri de care nu eram conștientă. Am citit povești ale unor oameni care au trecut prin niste întâmplări mai mult sau mai puțin frumoase.

Povești din care am încercat să învăț.

O să vedeți că pe tot parcursul cărții se menționează cuvinte precum: karma, reîncarnare. Cuvinte care nu sunt neapărat admise de religia pe care eu o am și anume Creștin-Ortodoxă. Cu toate astea eu am citit-o și mi-a plăcut mult.

Doar pentru că fac parte dintr-o religie asta nu înseamnă că nu am voie să mă informez cu privire la altele. Eu cred în Dumnezeu, dar cred și în karma, sau hai să nu îi spunem așa. Cred că în viață tot ce dai ți se întoarce înapoi ca într-un efect de bumerang.

Am învățat din această carte că suferințele prin care trec oamenii pot să existe fie că să îl facă pe omul în cauza să asimileze o lecție. Fie ca cei din jurul lui să asimileze o lecție.

M-am regăsit în multe din aceste învățături și chiar este o carte pe care o recomand.

O găsiți pe libris la prețul de 35.91 lei.

Aștept să mi spuneți ce părere v-a făcut, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!