Articol

O carte care raspunde la intrebari

Bună tuturor. Azi fiind vineri am o recenzie pentru O carte care raspunde la intrebari.

Cartea am primit-o de la libris.ro și trebuie să recunosc că le sunt recunoscătoare pentru tot. Este site-ul de pe care comand de cele mai multe ori, l-am tot recomandat, n-am cuvinte.

Revenind la titlul: O carte care răspunde la intrebari, așa-i că v-am făcut curioși?

Ei bine, cartea se numește De ce eu, de ce așa, de ce acum? de Robin Norwood. Să vă povestesc cum am ales-o pe ea.

Pur și simplu intrasem pe site să mi aleg cartea pe luna iunie și cum am deschis site-ul am văzut acest titlu. Efectiv mi-a captat privirea și am zis: EU PE ASTA O VREAU!

Universul a vrut să citesc această carte, la fel cum a vrut ca și voi să citiți acest articol și să aflați de această carte.

Eu efectiv m-am îndrăgostit de ea. M-a făcut să mi dau seama de multe lucruri de care nu eram conștientă. Am citit povești ale unor oameni care au trecut prin niste întâmplări mai mult sau mai puțin frumoase.

Povești din care am încercat să învăț.

O să vedeți că pe tot parcursul cărții se menționează cuvinte precum: karma, reîncarnare. Cuvinte care nu sunt neapărat admise de religia pe care eu o am și anume Creștin-Ortodoxă. Cu toate astea eu am citit-o și mi-a plăcut mult.

Doar pentru că fac parte dintr-o religie asta nu înseamnă că nu am voie să mă informez cu privire la altele. Eu cred în Dumnezeu, dar cred și în karma, sau hai să nu îi spunem așa. Cred că în viață tot ce dai ți se întoarce înapoi ca într-un efect de bumerang.

Am învățat din această carte că suferințele prin care trec oamenii pot să existe fie că să îl facă pe omul în cauza să asimileze o lecție. Fie ca cei din jurul lui să asimileze o lecție.

M-am regăsit în multe din aceste învățături și chiar este o carte pe care o recomand.

O găsiți pe libris la prețul de 35.91 lei.

Aștept să mi spuneți ce părere v-a făcut, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

19 comentarii

 1. Stan Bianca spune:

  Pare o carte super și merită citita

  1. Sabina spune:

   Da, chiar e.

 2. Pare o carte foarte interesantă, exact ca cele pe care prefer să le citesc eu de obicei, așa că o voi avea în vedere pentru viitor. 🙂

  1. Sabina spune:

   Ma bucur mult

 3. Si eu sunt ortodoxa dar de a lungul timpului am observat si am incercat sa invat si sa accept ca fiecare religie e buna daca nu e dusa la extrem. Si cred, la fel ca tine ca aceasta karma, un fel de ce dai aia primesti e reala.

  1. Sabina spune:

   Asa e, ma bucur.

 4. Ca sa fiu sincera, si eu am vrut sa o pun prima data pe lista datorita titlului interesant, dar parca nu am fost convinsa 100% ca vreau sa o citesc. Nu neaparat pentru ca vorbeste despre karma si chestii, ci pentru ca mi-o imaginam altfel, mai motivationala, cumva.

  1. Sabina spune:

   Te inteleg.

 5. Am citit despre reincarnare cand aveam vreo 20 de ani. Era tot o carte de acest gen. Desi nu m-a convins, lectura m-a ajutat sa ajung la cartile sf, de care m-am indragostit total si definitiv.

  1. Sabina spune:

   Foarte interesant.

 6. Eu vad literatura ca un catarsis pentru ca ea e o reprezentare a vietii. Literatura nu are sens daca nu reflecta viaaa sau o idee inteligenta si expresiva a acesteia

  1. Sabina spune:

   Foarte bine zis.

 7. Pare a fi o carte tare interesanta! O sa o trec pe lista mea. Sa ai o zi frumoasa!

  1. Sabina spune:

   Multumesc la fel :*

 8. Mi se pare o carte interesantă. Am și eu una legată de doctori și ce întrebări este bine să pui. O voi căuta și pe aceasta.

  1. Sabina spune:

   Ma bucur.

 9. Libris are foarte multe carti minunate, biblioteca mea devine neincapatoare cu fiecare comanda.

  1. Sabina spune:

   Asa e, te inteleg perfect

 10. […] că fiecare privește lucrurile într-un mod diferit. Tocmai de aceea m-am gândit să vă zic umila mea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.