Articol

Testez produsele de îngrijire Nomasvello

Bună tuturor, pentru azi vă povestesc despre produsele Nomasvello pe care le-am testat.

Cu siguranță ați auzit până acum despre serviciile de epilare definitivă de la Nomasvello. În trecut am beneficiat și eu de o testare gratuită și țin minte că primisem și ceva mostre de la ei. În prezent cei de la Nomasvello și-au îmbogățit portofoliul cu foarte multe produse interesante.

În cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet 3 am primit următoarele produse:

Țin să încep această recenzie cu Apa lipozomală. Trebuie să recunosc că e prima oară când aud acest termen. Nu eram familiară cu el și am avut nevoie de câteva lămuriri. Ideea cu acest produs este următoarea, are efect 3 în 1, practic curăță, tonifază și tratează pielea. Mi se pare un concept tare interesant și abia așteptam să îl folosesc. Am avut așteptări foarte mari de la aceasta apa și nu mi-au fost înșelate. Tenul se sime foarte proaspăt, curat, hidratat. Îmi place că nu rămâne uleios, nu se lipește, chiar consider că e o investiție bună.

Lotiunea facială vine într-un recipient cu pompiță, deci din start primește puncte în plus. Are un usor parfum citric, pe mine personal nu mă deranjează. Îmi plac cremele care miros frumos, deși știu persoane care sunt alergice la cremele ce conțin acest ingredient, eu nu mă număr printre ele, din fericire. Loțiunea este pe bază de vitamina C și antioxidanți naturali. Lasă tenul luminos și hidratat.

Îmi place că se absoarbe repede în piele. Pentru un ten uscat ca al meu, lipsit de luminozitate, produsul acesta e tot ce trebuie.

Le mulțumesc mult pentru produse, dar și pentru agendă pe care clar o să o folosesc.

Atât pentru azi, voi ați folosit produse Nomasvello?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!