Articol

Merita produsele Wibo?

Bună tuturor. Merita produsele Wibo? Asta m-am întrebat și eu și uite că am și aflat răspunsul și sunt gata să vi-l zic și vouă.

Eu în trecut am mai auzit de aceste produse dar recunosc că nu știam prea multe despre ele. Am aflat că Wibo este un brand polonez de cosmetică decorativă de înaltă calitate la prețuri accesibile. Până aici totul sună bină, dar voiam să mă conving că așa și este.

Norocul meu cu evenimentul de la Galați, unde și ei au fost sponsori și mi-au oferit următoarele:

  • Smooth’n wear matte powder in nr 3
  • Volume up spicy lip gloss
  • Lipdefine penicil in nr 3
  • Oja chic matte în nr 5

Îmi place foarte mult această pudră, eu o folosesc pentru conturul feței, sau îmi place să vin cu ea în pliul ochiului pentru un machiaj soft. Produsul în interior vine foarte drăguț, parcă în valuri. E ușor prăfos dar nu e ceva ce să mă deranjeze.

Wibo

Wibo

Wibo

Lip gloss-ul trebuie să recunosc că nu e neapărat preferatul meu, deobicei sunt destul de rezistentă la produsele aste pentru volum. La acesta n-am fost. Pișcă buzele foarte tare, culoarea e frumoasă, nu am ce să îi reproșez, dar eu personal nu rezist foarte mult cu el. Dacă vă place senzația de genul, vi-l recomand.

Wibo

Wibo

Creionul de buze vine într-o nuanță foarte frumoasă de roșu, ușor cărămiziu aș zice eu. Îmi place că e cremos și că nu se strânge urât pe buze. L-am combinat cu diverse rujuri și arată bine. Se ascute și destul de rapid, așa că good job Wibo.

Wibo

Wibo

Wibo

Oja am testat-o doar la unghiile de la picioare. E un mov superb. Eu deobicei port oje destul de închise la picioare și presimt că asta o să devină oja mea preferată. Pentru unghiile de la mâini n-am testat-o deoarece acum prefer culorile mai naturale.

Wibo

Wibo

Referitor la prețuri, am dat un search pe google și am văzut că prețurile sunt foarte bune. Cu 100 de lei reușești să ți iei lejer produse pentru un full make-up, ceea ce mi se pare mai mult decât suficient.

Părerea mea e că merită să le dați o șansă.

Voi le-ați încercat?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!