Articol

Produsele de pe mediterra.ro ma duc cu gandul la Grecia

Bună tuturor, Produsele de pe mediterra.ro ma duc cu gandul la Grecia, e un lucru pe care l-am descoperit recent.

Tocmai de aceea am zis că e cazul să împărtășesc și cu voi acest lucru. În caz că nu ați mai auzit până acum de site-ul Mediterra.ro, aceștia s-au lansat recent pe piața din România. Mai exact prin decembrie anul trecut, deși ei sunt pe piață din Grecia din 2006.

Deviza lor e una foarte frumoasă și simpla, mai exact:

Cosmetice de calitate la un preț accesibil.

Lucru pe care eu îl admir, pentru că este fix ceea ce mi doresc eu, calitate și preț accesibil. În portofoliul lor găsim trei mărci grecești:

  • Mediterranean Care
  • Hellenson
  • Mediterraneum Nostru MMXIII

Eu am primit din partea lor un pachet cu mai multe produse dar și un cod de reducere pentru voi.Codul este RG5 și vă oferă o reducere de 5% pe site-ul lor. M-a bucurat foarte mult gândul că pot să fiu un pic mai aproape de această țară prin aceste produse.

Eu personal nu am fost niciodată în Grecia, dar îmi doresc foarte mult.Acum că v-am făcut puțin curioase sau curioși, hai să vă spun și despre ce produse e vorba:

1)MEDITERRANEAN BODY CREMĂ UNT DE CORP VANILLA CARAMEL 250ml (35.62 lei)

2)MEDITERRANEAN BODY GEL DE DUȘ CREMĂ MILK & HONEY 750ml (37.17 lei)

3)HELENSON GEL DE DUȘ LOVE AROUND (VANILLA) 500ml (14.52 lei)

4)HELENSON ȘAMPON PENTRU PĂR VOPSIT 6 500ml (15.31 lei)

5)BALSAM PENTRU PĂR VOPSIT 6 500ml (16.53 lei)

După cum puteți vedea, prețurile sunt super ok pentru cantitatea de produs dar și pentru calitate. În primul rând trebuie să menționez faptul că toate miros foarte bine, în special produsele de corp.

Cel puțin untul de corp e nebunie, se păstrează foarte intens mirosul pe mine.

Indiferent daca aleg să l aplic după ce fac baie, sau pur și simplu pe pielea uscata, seara înainte de culcare. Produsele pentru curățare sunt foarte cremoase și nu lasă deloc pielea uscată.

Cât despre șampon, am avut o revelație sincer. De când m-am tuns, nu prea m-am mai înțeles bine cu părul meu, la modul că se îngrașă mult mai repede. Ei bine, am testat acest șampon și în sfârșit am văzut diferențe.

Parul e strălucitor, cu volum, se așează mai bine, chiar sunt plăcut impresionată. Am folosit și balsamul și mi-a plăcut mult și el. Vin toate într-o cantitate imensă, așa că sigur o să mă țină o grămadă.

Cam atât am avut pentru azi, voi ați încercat produsele lor?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!