Articol

Maini catifelate si buze hidratate=Jonzac

Produse Jonzac pentru hidratareBună și bine v-am găsit astăzi vreau să vorbim despre hidratare, după cum zice și titlul: Maini catifelate si buze hidratate=Jonzac.

Eu am intrat în contact cu acest brand Eau Thermal Jonzac anul trecut.

De atunci am tot folosit diverse produse din diverse game. Cu toate astea trebuie să recunosc că gama mea preferată este REhydrate+ din care face parte și balsamul de buze.Nu știu cum sunteți voi, dar eu am pielea uscată, iar venirea frigului nu ajută deloc.

Am nevoie de produse hidratante pe care să știu că mă pot baza.De când am descoperit că am această problemă am tot încercat să găsesc produse care să mă mulțumească.

Se pare că le-am găsit pe cele potrivite pielii mele.Voi începe să vă vorbesc despre balsamul de buze, care vine într-un ambalaj de 15 ml. Îl puteți aplica fie direct din tub, fie cu degetul.Balsam de buzeCa și textură este foarte gros și din această cauză iese mai greu din ambalaj, dar nu e ceva foarte deranjant.

Nu conține parfum și este hipoalergenic.

Eu am rămas foarte plăcut impresionată de rapiditatea pe care a avut-o în vindecarea unei răni ce mi ieșise la buze.

L-a încercat și mama și ea a fost la fel de mulțumită, de aceea îl recomand la toată lumea.

Desigur, nu pot garanta că este bun pentru toate problemele tuturor. Eu vă zic strict ce a funcționat la mine.

Cât despre crema de mâini, aceasta face parte din gama Nutritive.  Ei spun că are Second skin effect, lucru de care nu îi contrazic.Crema de mainiO țin mereu la îndemână de mine și mi place mult. Are un parfum foarte plăcut, discret și admir faptul că nu e lipicioasă. Intră și se absoarbe rapid în piele.

Acum cred că înțelegeți de ce zic că Maini catifelate si buze hidratate=Jonzac.

Cam atât pentru azi, dacă v-a plăcut articolul aștepți să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

PS:Produsele Jonzac se pot achiziționa și din magazinele Kenda.