Articol

Magazinul Sinsay a ajuns si in Braila Mall!

Bună, iar vin cu vești bune: Magazinul Sinsay a ajuns si in Braila Mall!

Asta da veste bună. Nu ai idee de când așteptam asta, pentru că simțeam că lipsește ceva mall-ului nostru. Aceștia și-au deschis porțile pe data de 2 septembrie.

Daca nu ești familiar cu acest brand, iți voi spune imediat și ce produse o să găsești la ei, asta pentru că au o gamă variată.

Fusta

Îmi place că au combinat mai multe produse și nu s-au axat doar pe partea de fashion.

Așadar la ei găsești:

Îmbrăcăminte femei

haine femei

Îmbrăcăminte bărbați

haine barbati

Îmbrăcăminte pentru cei mici

haine pentru cei mici

Încălțăminte

incaltari

Accesorii

accesorii

Produse de îngrijire+machiaj

machiaj

produse de ingrijire

Produse pentru casă

Produse de papetărie

Așa i că că sunt multe? Eu zic că da.

Ca să nu mai vorbesc de prețuri, super accesibile, găsești tricouri și cu 10-15 lei. Un mare plus sunt mărimile. Îmi pare rău că nu exista la noi pe vremea când purtam xxs. Așadar, daca porți mărimi mici, atunci Sinsay e locul pentru tine.

Magazinul se găsește în zona de foudcourt din Brăila Mall și are o suprafață de 1000mp.

Nu uita să descarci aplicația SPOT valabilă pentru IOS și Android că să primești alte discount-uri la cumpărăturile tale.

Ia cu tine aplicația SPOT de fiecare dată când vii la cumpărături. Adună puncte și reduceri speciale și multe surprize. Devino utilizator SPOT în perioada 7-30 septembrie și poți căștiga 100.000 de puncte.

Este simplu să transformi punctele SPOT în cele mai cool premii: vouchere de cumpărături cadou, bijuterii, servicii de înfrumusețare, accesorii și multe alte surprize.

Eu folosesc de ceva timp aplicația și deja am strâns 4254 puncte, încă puțin și devin membru Premium. Am și beneficiat de o recompensă până acum și anume mi-am ales o apă termală Avene.

Așa că daca ajungi în Brăila Mall și faci cumpărături, scanează bonurile și adună puncte.

Și cam atât pentru azi, eu am făcut deja două vizite în acest magazin, în inspecție să zic așa. Urmează să și merg să mi cumpăr ceva pentru vremea rece.

Până data viitoare:

Să ai o zi superbă!