Articol

M-am jucat cu produsele Farmasi

Bună tuturor. Pentru azi M-am jucat cu produsele Farmasi.

Trecuse ceva timp de când nu mai folosisem produse de la ei. Totuși cu ajutorul #danubebloggersmeet am reușit să redresez situația.

Țin minte că acum 6 ani când mi-am început blogul, eram mare fană Bb cream Farmasi.

Vă las o poză de pe aceea vreme.

Timpul a trecut și eu am încercat diverse produse de la ei însă ce mi place mie e că au scos noi game. Gama despre care vă vorbesc azi se numește Be fit.

M-am gândit să fac un machiaj cu toate produsele Farmasi pe care le am primit și să fac o mica recenzie produselor. Printre acestea se afla și un parfum despre care o să vorbesc.

Înainte de asta vă las o lista cu toate produsele primite de la ei:

  • Tinted moisturerizer în nr 02 nuanța Medium
  • Refreshing fixing face spray
  • Lip and cheek tint
  • Clear Brow gel
  • Waterproof mascara
  • Mostre Stay Matte Foundation
  • Mostre VFX Camera ready Foundation
  • Parfum Ruya

Consider că daca vrei un machiaj super natural, de zi, ai produsele necesare. Pentru cele care nu au nevoie de o mare acoperire, exista crema colorantă. Pentru cele care au tenul uleios, există fondul de ten mat. Iar pentru cele care au imperfecțiuni de acoperit, fondul de ten cu full coverage.

Farmasi

Farmasi

Deci din start ai de unde alege, eu am folosit fondul de ten Stay matte pentru acest machiaj.

Pentru gene, un mascara e de ajuns, deși trebuie să recunosc că eu am mici probleme cu acest produs. În sensul că acum are o formulă foarte lichida și mi se mai atinge de genele de jos și mă murdăresc. Cu toate astea, sunt sigură că după ce o să se mai usuce, o să dispară probema. Asta pentru că pățesc la fel și cu alte mascara.

Farmasi

Daca aveți fire jucăușe în sprâncene le rezolvați cu gelul transparent.

Iar produsul de care eu efectiv m-am îndrăgostit este tint-ul pentru buze și obraji. E un produs salvator. Fie că alegeți să îl purtați doar pe buze sau doar pe obraji, e un produs care nu trebuie să vă lipsească.

Iar produsul de care eu efectiv m-am îndrăgostit este tint-ul pentru buze și obraji. E un produs salvator. Fie că alegeți să îl purtați doar pe buze sau doar pe obraji, e un produs care nu trebuie să vă lipsească.

Farmasi

Oferă o culoare foarte subtila și plăcuta, știți vorba aia Your lips but better. Cam așa și cu produsul ăsta. Să știți că eu l-am folosit și în diferite combinații cu unele creioane de buze și a rezistat foarte bine.

Farmasi

Pătează buzele practic, îl ador.

Că să setăm totul în loc venim cu spray-ul de fixare, care ia din excesul fondului de ten și face produsele să lumineze pe ten.

Și desi nu se vedea în poze, la sfârșit am adăugat și câteva fâsuri de la parfumul Farmasi. Nici nu știam că au parfumuri și că sunt atât de persistente. Pe mine a rezistat undeva intre 5-6 ore, ceea ce eu zic că e destul de bine. Eu oricum sunt genul care își reaplică produsul pe parcurusul zilei.

Cam așa M-am jucat cu produsele Farmasi azi. Voi folosiți produse Farmasi?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!