Articol

Lipsa de inspiratie

Bună tuturor. Azi vorbim despre Lipsa de inspiratie.

Eu una m-am lovit de multe ori de ea și nu e ceva de bine pentru cineva care activează în online. Având în vedere că trăim în secolul vitezei, simțim presiunea de a posta cât mai mult și cât mai de calitate.

E imposibil să nu te uiți în stangă și în dreapta și să nu vrei să evoluezi. Cu toate astea, de multe ori ne confruntăm cu lipsa de inspirație, sau chiar de motivație.

Și din păcate lucrurile nu merg spre mai bine. A venit vara, e cald, parcă nici nu mai ai chef să dai randamentul pe care îl dădeai înainte. Pentru mine am observat că funcționează foarte bine ieșirile în natură. Având în vedere situația curentă, nu prea am mai avut parte de astfel de ieșiri și uite așa randamentul meu a mai scăzut.

Cel mai mult am de suferit pe partea de text și poze pentru că la capitolul video, nu am probleme. Pot să vorbesc fară oprire. Când vine vorba să scriu un articol și să fac poze, ei bine, acolo e buba.

În momentele de genul, prefer să iau o pauza, decât să fac un lucru doar pentru că „trebuie”. Tocmai de aceea am avut și o pauză atât de lungă.

Am fost plecată un pic la țară, lucru care mi a făcut bine din punct de vedere al inspirației.

Mi am pregătit câteva articole stând acolo și parcă alt spor am avut să scriu.

Un subiect pe care îmi doresc de foarte mult timp să îl abordez este fashion-ul. Cred totuși că m am exprimat prea pompos, dar ați înțeles voi ideea.

Mi ar plăcea să fac poze de ținute. Când eram mai la început cu blogul aveam o părere diferită în ceea ce privește acest gen de poze.

Credeam că eu având o anumită conformație și anume minionă, nu aș putea să fac articole de fashion.

Lucru care e extrem de greșit, asta pentru că și eu mă inspiram de la fete înalte sau fete mai plinuțe. Deci de ce nu s ar putea inspira și ele din ceea ce făceam eu, nu?

Acum cu trecerea anilor conformația mea s a mai schimbat. Nu, nu am devenit un gigant peste noapte, tot 1.50 am, dar mă refer că am mai pus câteva kilograme în plus. Lucru care nu pot să zic neapărat că mă deranjează, îmi place mult mai mult așa decât înainte.

Ideea e că oricine poate să facă asta daca își dorește, trebuie doar să vrei.

Poate până la urmă o să găsesc și motivația pentru poze cu ținute.

Cam asta a fost pentru azi. Voi ce faceți când rămâneți fară Lipsa de inspiratie?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!