Articol

Lepasa fara cap si coada

Bună tuturor, azi am pentru voi o Lepasa fara cap si coada.

Și pentru că nu vreau să mă lungesc în stilul caracteristic o să trec la treabă. Înainte de asta vreau să îi mulțumesc Mirelei de la Unique by mm (https://www.uniquebymm.ro/) că m-a taguit. Mulțumim și Vienela  (https://vienela.ro/).

Ai tai iți citesc blogul?

Depinde foarte mult și de subiect, mama e mai activă decât tata. Lui i-le citesc pe cele din seria De vorbit. Cât despre ceilalți din familie, nu prea cred eu că citesc, dar dacă o fac, mă bucur.

Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?

Niciodată nu am fost genul de persoană care să se uite superior la alții. Cred că fiecare om are plusuri și minusuri și nu trebuie judecat sau tratat diferit pentru ele. Cu toate astea am fost pusă și în ipostaza menționată în întrebare, dar am trecut rapid peste asta. Unii oameni atâta pot.

Polul Nord sau Ecuator?

Clar Ecuator, urăsc frigul și tot ce are legătură cu el.

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Acesta fiind un domeniu care mie mi place foarte mult, au fost o grămadă de cărți care m-au impresionat. Cu toate astea o să aleg doar una ca să mă încadrez în întrebare.

Este vorba despre cartea Poți să ți vindeci viața de Louise L. Hay. Este o carte de suflet pentru mine. Mi-a deschis ochii în multe privințe. M-a ajutat într-o perioadă în care simțeam că m-am pierdut pe mine.  Aș putea să mi dau toată biblioteca doar să o păstrez pe ea. Asta și pentru că e primită de la o prietena draga care din păcate a plecat dintre noi și eu n-am mai apucat să i-o înapoiez.

Dacă simțiți că viața voastră se clatină pe mai multe planuri, recomand cu mare drag.

Ai mulți prieteni sau ești genul care alege puțini, dar buni?

Din păcate am ajuns la concluzia că mai puțini dar buni, am multe cunoștințe dar nu toți îmi sunt prieteni neapărat.

Te simți bine în corpul tău?

Îmi place să cred că da, desi sunt zile în care mi vine să arunc cu ceva în oglindă. Totuși cred că e ceva în firea noastră a femeilor să fim așa. Sau sunt doar eu? Aștept să mi spuneți.

Care este principalul tău defect?

Am vrut inițial să zic răbdarea, faptul că nu am răbdare. Cu toate astea, cred că o să pun pe primul loc încăpățânarea. Faptul că atunci când zic NU, nu poți să faci nimic să mi schimb decizia. Și de multe ori zic NU la chestii care poate îmi plac. Uite așa nu am mâncat eu ani de zile ciorbă de burtă și varză călită și acum le ador. Din încăpățânare.

Dai bani cerșetorilor?

Depinde ce fel de cerșetori sunt, știu, sună ciudat. Mă impresionează foarte mult bătrânii și la ei pot să zic că mai fac o excepție.

Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Hmm, îmi e greu să mă gândesc la ceva anume. Totuși, voi zice faptul că nu am răbdare să fac poze. Îmi place să fac și uneori stau așa și mă gândesc la anumite concepte, dar niciodată nu le pun în practică. Nu stiu de ce, sau știu, nu am răbdare.

Și pentru că e o Leapsa fara cap si coada nu am să îi pun punct. Vă las și pe voi să răspundeți la întrebări daca vreți, poate chiar să ziceți că v-am taguit, nu mă supăr.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!