Articol

Leapsa: Imi place/nu imi place

Bună tuturor, am dat de gustul acestui gen de articol, prin urmare avem o Leapsa: Imi place/nu imi place.

Eu prima data am citit-o la Rodica de la Jurnalul Iubirii. și apoi la Răzvan de la 99XP și am zis că vreau și eu neapărat să fac, așa că asta fac.

Cred că este important să abordez și un astfel de subiect pentru că așa reușiți și voi să mă cunoașteți mai bine. Dar hai să nu mă mai lungesc și să trec la treabă. Vă voi zice azi 5 lucruri care mi plac și 5 care nu mi plac, poate pe viitor voi face și o partea a doua.

Deci să îi dam drumul:

Lucruri care mi plac:

1)Îmi place să mă dau cu ruj, cred că deja nu mai este un secret. Mereu am fost atrasă de rujuri și țin minte că mă dădeam cu ce găseam la mama. Rujul e produsul de machiaj la care nu aș renunța, asta din toate produsele.

2)Îmi place să fiu singura atunci când gătesc. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place și când e mama și gătim împreună. Cu toate astea, am o satisfacție mult mai mare când stiu că doar eu m-am ocupat de mâncare.

3)Îmi place să stau la birou. Eu în camera am pat care se strânge și prefer să îl strâng ca să pot sta la birou. Mama mai zice uneori: Nu vrei să lași patul nefăcut? Dar eu mereu o refuz pentru că am avut o perioadă foarte lungă când am stat doar în pat, așa că acum că sunt bine, prefer să stau la birou. Să mi fac patu în fiecare zi. Am ajuns oarecum să asociez patul nefăcut cu o stare proastă de sănătate. De atunci mama daca mă vede toată ziua în pat își dă seama că ceva nu e bine cu mine.

4)Îmi place să merg la cumpărături singură. Nu am avut niciodată probleme în asta. Nu sunt genul care să trebuiască să sune pe cineva că să nu se simtă singură. Ador să merg prin magazine, să stau, să mă uit la produse, să nu mă grăbească nimeni.

5)Îmi place să mi petrec cât mai mult timp cu părinții mei. Stiu că multă lume nu vede cu ochi buni asta și sincer nu mi pasă. Sunt conștientă de faptul că timpul trece și nu o să fie mereu alaturi de mine, așa că profit de orice moment petrecut împreună. Ies cu mama la cumpărături sau la micile noastre plimbări. Tata mă scoate pe faleza când e liber. Mergem împreună să mâncam. Orice.

Lucruri care nu mi plac:

1)Nu îmi plac oamenii mincinoși, urăsc minciuna, prefer să mi spui că nu poți decât să minți și să mi dau seama. Sunt genul de om care se așteaptă să primească ceea ce oferă și daca eu nu te mint, am aceeași pretenție și de la tine.

2)Nu îmi plac scările, efectiv le urăsc, am fobie de urcat/coborât scări. Anul ăsta am fost plecată în vacanță la Herculane și am vrut să vedem o peșteră.

Când am văzut că am de urcat scări, pfff, viața mea… scările. Deșiii la Lupeni am urcat 9 etaje de două ori pe zi, asta pentru că nu mergea liftul (de 20 de ani chiar).

3)Nu mi plac oamenii care întârzie, am o mare problemă la capitolul ăsta. Mereu am fost punctuală, dacă am întârziat vreodată, a fost un caz excepțional. Hai înțeleg 5-10 minute, dar când ajungi la 30 de minute-o oră, deja mi se pare too much.

4)Nu mi place să mi se închidă telefonul în nas, mama mai face asta uneori și mă scoate din minți.

5)Nu mi place să dau cu mătura sau cu aspiratorul, e una din lucrurile din casă care mă exasperează. Pune mă să șterg prafu, să spăl vase, nu am nimic, dar când vine vorba de mătura, e o corvoadă.

Și cam asta a fost cu Leapsa: Imi place/nu imi place.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!