Articol

La ce ai renunta?

La ce ai renunta

Bună și bine v-am găsit.De data asta revin cu un tag foarte drăguț pe care l-am primit recent de la prietena mea Mira de la uniquebymm.ro.

M-au intrigat foarte mult întrebările, așa că am fost foarte bucuroasă când am văzut că mi s-a cerut și mie să răspund la ele.Întrebările sunt despre lucruri la care aș renunța, nu o mai lungesc și trec la treaba:

Laptop sau telefon?

Am stat și am luat întrebarea asta pe toate părțile, pe laptop am o vizibilitate mai bună, fiind ecranul mai mare, e mai bun pentru ochii mei. Pe cealaltă parte avem telefonul care ne ajută la o mulțime de lucruri. Putem să sunăm și să vorbim la el, putem face poze, dar putem să ascultam și muzică și să ne uităm la filme cu riscul de a ne strica vederea. Totuși aș alege să renunț la laptop.

Cărți sau TV?

Aici e foarte simplu, clar aleg cărțile în detrimentul tv-ului. Dacă sunt ceva emisiuni care mi captează interesul le pot căuta și pe calculator.

Pizza sau hamburger?

Greu, greu de tot. Cu toate astea renunț la hamburger, pizza forever.

Ciocolată sau fursecuri?

Cam greu având în vedere că nu aș alege nimic de aici, aș renunța la ambele. Nu sunt o mare fană a dulciurilor, dar dintre cele doua opțiuni aș renunța la fursecuri.

Chipsuri sau pufuleți?

Aici e greu de tot, având în vedere că am o mare pasiune pentru ambele, totuși, există mult mai multe variante de chipsuri așa că tai pufuleții de pe listă.

Filme sau seriale?

Filme clar, în ultimul timp rar am mai văzut filme care să mă impresioneze, însă serialele am impresia că au devenit din ce în ce mai bune.

Vacanță la mare sau la munte?

Anul trecut mi-am dat seama că îmi place mai mult la munte, asta pentru că mi dă șansă să mă plimb mai mult, să vizitez locuri interesante, să stau la aer curat. La mare am impresia că mă plictisesc destul de repede. Asta pentru că e aceea rutină: Trezit-mâncat-plaja-mâncat-somn-trezit-plaja-mâncat-culcat. Iar eu n-am stare, trebuie să mă plimb, să fac poze să merg prin magazine.Deci renunț la mare.

Asta a fost leapșa, daca v-a plăcut, aștept mesajele voastre în comentarii, nu o să taguiesc pe nimeni dar oricine vrea să facă, pe mine m-ar bucura.Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!