Pixi
Articol

Kitul Best of bright de la Pixi

Bună tuturor, azi vorbim despre Kitul Best of bright de la Pixi.

Acum ceva timp am făcut câteva cumpărături la Sephora și mi-am luat acest kit. Testasem în trecut produsele de machiaj Pixi și chiar și un ulei de față dar eu îmi doream aceasta gamă.

Am stat un pic pe gânduri daca să mi-l iau sau nu și până la urma am pus până pe el și al meu a fost.

Pixi

Știam că multă lume adoră această gamă și voiam să văd ce e atât de special la ea.

Kitul pe care l-am luat eu a costat 109 lei și vine cu trei produse în varianta travel, mai exact:

 • Glow mud cleanser
 • Glow tonic
 • Glow mud mask

Stiu că probabil o să ziceți că e scump, daaar produsule bune, eficiente, vin în ambalaje mici. Iar acestea sunt foarte spornice și de când le folosesc s-au consumat foarte puțin.

Dar haideți să vorbim despre Kitul Best of bright de la Pixi:

Glow mud cleanser, este un produs de curățare, destul de blând după părerea mea. Când îl scoți din ambalaj iese sub forma unei paste albe care în contact cu pielea devine o cremă transparentă.

Pixi

Are parfum dar nu e ceva intens, trebuie să iți bagi nasul în produs ca să simți mirosul. Pe mine una nu mă deranjează, dar știu că sunt persoane care nu suportă acest ingredient în produse.

Pixi

Glow tonic este produsul meu preferat din acest kit și e defapt produsul pentru care am și cumpărat kitul. Auzisem atâtea păreri bune și voiam să văd și eu pe pielea mea efectele.

Pixi

Ei bine, m-am îndrăgostit. Glow tonic face ceea ce promite, adică iluminează. Tenul se simte foarte curat și luminos, pregătit pentru aplicarea cremei de față. Recunosc că la capitolul cremă, am cam șomat, nu prea mai folosesc acum vara.

Pixi

Eu aplic acest produs direct în palmă și apoi îl tapotez pe ten. Expresia aia : A little goes a long way, fiind perfectă aici. Pe mine clar m-a convins și dacă ar trebui să recumpar un singur produs din acest kit, pe acesta l-aș lua.

Ajung și la ultimul produs și anume Glow mud mask, este o mască de o nuanță gri petrol. O aplic pe piele și o las să se usuce apoi o clătesc. Tenul meu se simte foarte curat, luminos și am observat că nu mai transpir așa mult pe ten. Nu stiu daca e de vină efectul Placebo sau chiar își face efectul, cert e că eu asta am observat.

Pixi

Pixi

Și cam asta e tot, per total eu recomand acest kit. Mi se pare super tare că poți cumpăra produse travel size ca să iți faci o părere pentru că aceste produse nu sunt chiar așa de ieftine.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Irina spune:

  Ce produse interesante! Nu le-am folosit pana acum.

  1. Sabina spune:

   Recomand

 2. Trebuie să încerc și eu produsele etice de la Pixi ❤ am auzit numai lucruri bune și mai au și ambalaje super cute!

  1. Sabina spune:

   Daaa si mie mi plac ambalajele

 3. Camelia spune:

  Imi place sa citesc acest gen de reviewri sincere. M-ai cucerit in acest sens vorbind despre Glow Mud Mask faptul ca nu iti mai transpira tenul atat de tare dar nu sti daca este efectul placebo, ori produsul chiar isi face treaba, dar tu ai spus exact cum functioneaza pentru tine si iti multumesc pentru sinceritate! Continua tot asa!

  1. Sabina spune:

   Cu mare drag, incerc sa fiu foarte transparenta si sa povestesc exact experientele mele, multumesc mult.

 4. Acum sunt si mai hotarata sa incerc aceste produse 🙂 Multumesc pentru info, sunt pe gustul meu.

  1. Sabina spune:

   Cu mare drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *