Iubire infinita cu parfumurile Infinite Love

Bună tuturor,

Văd că vă plac mult articolele despre parfumuri, așa că mai am un articol parfumat pentru voi.

De data asta vorbim despre Infinite Love, sunt sigură că ați auzit de produsele lor, pentru că de la un timp am impresia că le-am văzut peste tot.

Eu am un stand la mine în oraș și mereu treceam pe lângă dar eram un pic reticentă, deși mereu primeam hârțiuțe parfumate, nu am fost niciodată să și testez pe piele vreun parfum.

Și uite că destinul a făcut ca la evenimentul Bucovina Beauty să fie și ei sponsori, au fost super drăguți și ne-au pus să alegem un parfum de la ei de pe site.

Pentru cine nu a mai auzit de acest brand:

  • Infinite Love oferă esențe moderne și persistente, de multe ori similare cu produsele lansate pe piață în ultimii ani de către case de parfumuri celebre. Ne-am poziționat pe piață ca alternativă “value for money” pentru oamenii pasionați de esențe, și nu de etichete – parfumurile vin la „prețuri de criză”.
  • Infinite Love face parte dintr-o franciză internațională de parfumuri care a înregistrat vânzări peste așteptări în România, dar și în Europa, SUA, Emiratele Arabe Unite, Tunisia și Arabia Saudită.

Aceste parfumuri sunt practic replici pentru parfumuri celebre, eu am ales nr K147 LA FERIA, replică după La vie est belle de la Lancome.

L-am avut cu mine într-o sticluță cu atomizator tot de la ei și mi place mult că pot să îl iau așa cu mine, doar deschid capacul de la parfumul mare și pun sticluța cu atomizator peste parfum și pompez și așa intră parfumul în el.

E

Eu am am atât parfumul original cât și replica și pot spune că sunt foarte asemănătoare, mie mi place mult cum miroase, este și floral și dulce, trebuie neapărat să îl încercați.

Asta a fost tot pentru azi, aștept să mi spuneți dacă voi ați încercat parfumurile lor, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Iubire infinita cu parfumurile Infinite Love

  1. Întotdeauna aleg și alte parfumuri, de regulă în sticluțe mai mici, pe cale să le pot lua în geantă. Să nu râdeți, dar când mirosurile fel de fel mă omoară, îmi dau un puf și îmi prelungesc existența 🙂 Revenind la ”Infinite love”, pot fi varianta aleasă pentru geantă sau atunci când bugetul este în suferință.

  2. Nu am nici un parfum de la ei, dar am mirosit in mall ceva si mi-a placut. Cu siguranta le voi incerca si eu curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top