Articol

Interviu de frumusete #3 Irina/The rawscientist

Bună si bine te-am gasit, azi e despre: Irina/The rawscientist

Astăzi revin cu un nou articol din seria Interviu de frumuseţe şi cea care mi-a răspuns de data asta, este Irina de la rawscientist.com. Eu am descoperit-o pe ea de abia anul trecut, de la Julia. De cum i-am citit blogul, am simţit că e tipul ăla de fată cu care ai vrea să vorbeşti la orice moment din zi şi din noapte.

După, am descoperit că are şi un canal de you-tube şi am îndrăgit-o şi mai mult. Atât pe ea cât şi pe pisicuţă ei Luna (pe care practic o ador). Hai să nu o mai lungesc cu vorba şi să trec la interviu:

1)Bună Irina sau să ţi spun the rawscientist, defapt ce înseamnă acest nume pentru canalul tau de youtube, pentru blogul tau?

Bună Sabina! Numele meu rawscientist are o vechime destul de mare. A fost username-ul cu care am pornit în online încă de pe vremea messenger-ului când eram clasa a 5 a. Numele este format din 2 părți ca să spun așa. The Scientist de la Coldplay care este piesa mea preferată și raw care are mai multe seminificații ce îmi descriu sufletul de artist.

Când eram mică mă visam artist și cred că acest username mă definește până în ziua de astăzi.

2)Am vazut ca esti o pasionata de skin-care, care e produsul cel mai scump de ingrijire din colectia ta?

Uite la asta chiar nu m-am gândit. Cred că cel mai scump produs de skincare pe care l-am avut a fost un ser de la Estee Lauder Advanced Night Repair 363 RON. Dar acum cel ma scump produs de skincare pe care îl am este o cremă cu SPF de la Elizabeth Arden Prevage City Smart 180 RON. Care apropo este genială.

Dar cele mai bune produse de skincare folosite nu au fost cele mai scumpe.

3)Te consideri o shopaholica?

Cândva cumpăram orice vedeam pe piață în materie de cosmetice. Acum nu mai sunt așa. Sunt chiar cumpătată când vine vorba de cumpărături. De aici a pornit și ideea blogului și canalului de Youtube să arăt și altora că se poate cu mai puțin. Când eram mică și începusem să fiu pasionată de machiaj nu îmi permiteam să îmi cumpăr orice. Uneori mă simțeam demoralizată când vedeam youtuberițe din străinătate care aveau o grămadă de cosmetice. O dată ce am crescut mi-am dat seama că totuși nu am nevoie de atâtea și vreau să încerc să le arăt și altora că se poate cu mai puțin.

4)Ce înseamnă pentru tine un om frumos?

Un om frumos pentru mine înseamnă un om asumat cu coloană verticală, care știe să își susțină punctul său de vedere fără a jicni sau inhiba pe cei din jur. Un om frumos e pozitiv, zâmbăreț și știe să fie el așa cum știe el mai bine.

5)Care e cel mai nebun lucru pe care l-ai făcut în adolescenţă?

Ehh…să zicem că nu am fost cel mai cuminte copil. Făceam tot felul de năzbâtii și eram foarte foarte rebelă contrar aparențelor dar și o persoană care învăța foarte mult în același timp. Doar că eram anti sistem ca să zic așa. Cred că cea mai șocantă chestie a fost când mi-am făcut pierce în limbă fără să știe mama. După când am ajuns acasă și a văzut că nu puteam vorbi bine câteva zile la rând era speriată că nu o să îmi revin. Mă tot punea să îmi dau pierce-ul jos.

6)Realistă, pesimistă sau pozitivă?

Prefer să cred că sunt mai mult realistă sau cel puțin pragmatică. Analizez uneori prea mult unele lucruri.

7)Un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com

Fetelor să fiți mereu pozitive, cu zâmbetul pe buze să luptați pentru ceea ce vă doriți. Credeți-mă că orice vis poate deveni realitate dacă muncești suficient de mult.

Mulțumesc Sabina pentru interviu, a fost o plăcere!

Plăcerea a fost de partea mea, îţi mulţumesc mult că ai acceptat (pupici).

Astea fiind spuse, acesta au fost răspunsurile Irinei, sper din suflet să o urmăriţi pe viitor pentru că vorbeşte pe mai multe teme, una dintre ele fiind minimalismul.

Pe Irina o găseşti pe blog, you-tube, facebook, instagram dar are şi o aplicaţie.

Sper că ţi-a plăcut, noi ne revedem curând cu o nouă postare, până dată viitoare:
Să ai o zi superbă!!!