Articol

Interviu de frumusete #8 Madalina/Hayky Vlog

21268528_1469312376447908_1634791189_n.jpgBună şi bine te-am găsit.

Iată că am ajuns şi la finalul acestei luni şi oficial de mâine intrăm în toamnă, nu mi vine să cred că vara s-a sfârşit, dar nu de asta postez azi, ci pentru că a venit timpul pentru un nou Interviu de frumuseţe, mă bucur foarte mult că am reuşit să mă ţin în fiecare luna şi că tu apreciezi mult acest tip de articole.

De data asta Mădălina e cea care a acceptat provocarea mea, sau defapt Hayky, pentru că aşa e cunoscută pe you-tube şi peste tot în social media.

Nu ştiu să zic de când am început să o urmăresc, cert e că am rămas mască din prima, fata asta se pricepe la machiaj like no other şi premiul ei Nyx stă mărturie acestui lucru.

Oook iar mă lungesc, te las cu întrebările:

Interviu de frumusete #8 Madalina/Hayky Vlog

1)Bună Mădălina, mă bucur foarte mult că ai acceptat propunerea mea, să ştii că mi se pare foarte interesant numele pe care l-ai ales pentru canalul tău de you-tube, deci prima întrebare este: De ce Hayky?

Bună! Haha, toată lumea mă întreabă despre numele Hayky, însă răspunsul nu e legat de vreo poveste deosebită. Prin clasa a 6-a era la modă să ai porecla şi eu am inventat numele de Hayky. A rămas aşa pentru că până la un moment dat erau persoane care nu îmi ştiau numele adevărat, dar ştiau de Hayky.

2)Am văzut că eşti foarte pasionată de cosmetice, ai vreun produs ieftin preferat, pentru care ai da o sumă mult mai mare, doar ca să ţi-l iei, dacă da, care e acela?

Oh, sunt mai multe! Fondul de ten Catrice HD liquid foundation, Fondul de ten Maybelline Fit Me Matte+Poreless, iluminatoarele Make-up Revolution, fardurile Melkior şi majoritatea produselor NYX (astea sunt doar primele la care m-am gândit).

3)Este vara şi foarte cald, care sunt produsele la care n-ai renunţa chiar dacă ai merge la piscină?

Serumul, crema de protecţie cu SPF, tuşul, gelul de sprâncene, mascara:D

4)Ştiu că ai participat la concursul Nyx Face Awards anul trecut. Concurs pe care l-ai şi câştigat, fapt pentru care te şi felicit.

Cum ai reacţionat când ai văzut că tu eşti cea care va avea şansa să plece în America?

Mulţumesc mult! Am plâns, deşi nu sunt foarte plângăcioasă de fel. Pentru că pur şi simplu nu mi-a venit să cred că munca a dat roade. Acesta a fost primul moment în care mi-am dat seama că atunci când îţi doreşti ceva şi munceşti din greu pentru acel lucru, şansa să reuşeşti este foarte mare.

Îmi doream de ani de zile să particip la acest concurs, iar când a venit în România mi-am propus că eu să fiu câştigătoarea. Şi aşa a fost:D

5)Cu toţii avem principii, care este principiul la care nu ai renunţa niciodată?

Să fiu sinceră, să nu fiu falsă niciodată şi să nu uit niciodată despre cei dragi.

6)Numeşte o carte sau un film care au avut un impact major în viaţa ta!

Nu cred că există film sau carte care să fi avut un impact major. Insă există filme şi cărţi care mă inspiră într-un fel sau altul. Fie din punct de vedere vizual, fie legat de mesajul transmis.

7)Iar pe final, un salut pentru cititoarele https://frumuseteavorbeste.com/ ?!

Le pup şi le felicit că citesc un blog atât de fain! Buh-bye!

Asta a fost tot, pe Mădălina o găseşti pe you-tube, blog, facebook, instagram, snapchat (MadalinaHayky).

Sunt curioasă dacă tu o urmăreşti sau dacă o să o faci pe viitor?

Aştept răspunsurile tale iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!