Articol

Interviu de frumusete #8 Andreea/Trend with Deea

Bună tuturor, azi vorbim despre: Interviu de frumusete #8 Andreea/Trend with Deea.
E ultima zi din lună, credeați că ați scăpat de #interviudefrumusete, ei bine, NU, asta pentru că am revenit cu o nouă participantă la acest proiect de suflet al meu, este vorba despre Andreea sau Trend with Deea.
Sinceră să fiu, nu îmi pot aduce aminte cu exactitate când am început să o urmăresc, însă am simțit de la început din clipurile ei, că eu și cu ea ne-am înțelege, avem gusturi foarte asemănătoare, așa că am continuat. Interviu de frumusete #8 Andreea/Trend with Deea

Îmi place de ea că variază și vorbește atât despre beauty cât și despre cărți.
Dar gata cu vorba, trec la întrebări și răspunsuri:

1)Bună Andreea, mulțumesc că ai acceptat provocarea mea, ce reprezintă pentru tine proiectul ăsta Trend with Deea?
Cu mult drag! Am început să scriu pe acest blog acum 4 ani și jumătate. A fost pornit din pasiune și așa va rămâne întotdeauna chiar dacă nu sunt foarte constantă atunci când vine vorba de postări.
2)Ce produse folosești când vrei să ai un make-up natural?
De obicei optez pentru machiaj mai natural. De câteva săptămâni paleta mea preferată a devenit Warm Brown de la Huda Beauty pe care o folosesc zilnic și care mi se pare potrivită pentru tipul de machiaj pe care îl abordez eu de obicei.

3)Există vreun produs pe care ți-l dorești mult dar încă nu vrei să arunci banii pe el? Dacă da, care?
Daaaa! Este vorba despre crema Shiseido Benefiance Nutriperfect, însă este destul de scumpă și nu aș vrea să arunc atâția bani pe ea, dar sunt foaaaarte curioasă în legătură cu ea. Încă nu cunosc pe nimeni care a folosit-o să văd dacă este chiar atât de bună pe cât se aude la renumiții Youtube-ului.

4)Care este șamponul tău preferat?
Nu știu dacă am vreun șampon preferat. Eu folosesc Dercos de la Vichy de ceva ani și sunt mulțumită de el. Îmi este cam teamă să încerc alte șampoane pentru că am un scalp destul de sensibil.

5)Ce faci pentru o seară relaxantă?
Păăăăi o seară relaxantă pentru mine înseamnă ori să stau să citesc ronțăind ceva, ori să fac o baie luuungă cu multă spumă.

6)Care e ultima carte citită? Ți-a plăcut?
Am terminat într-un final al treilea volum din seria 1Q84 de la Haruki Murakami și mi-a plăcut maxim! Zilele următoare vreau să încep Lolita de Nabokov.

7)Ce îți place la tine?
Hmm, chiar nu știu ce să îți răspund la această întrebare, mă crezi? :))
Cu toții avem calități și defecte și este bine să îmbunătățim tot ce putem la noi.
Ca să îți dau totuși un răspuns la întrebare, o să mă leg de ceva fizic care îmi place la mine și anume tenul meu.

8)Iar pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!
Dragilor, vă mulțumesc pentru că ați avut răbdare să citiți acest articol. Vă pup și îmbrățișez cu drag și fiți alături de Georgiana aici pentru că are articole super interesante! Georgiana îți mulțumesc pentru acest interviu drăguț, m-am bucurat mult când mi-ai propus acest lucru! Te pup și îmbrățișez și pe tine cu mult, mult drag!
Hugs!

Și eu te pup și te îmbrățișez și mă bucur mult că ai acceptat provocarea mea, dacă v-a plăcut de Andreea, să știți că o găsiți pe: Youtube, blog, facebook și instagram.
Voi o urmăriți pe Andreea?
Aștept să mi spuneți în comentarii iar noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!