Articol

Interviu de frumusete #8 Andreea Pletoianu

69494628_368253337427653_2332306832460087296_n
Interviu de frumusete #8 Andreea Pletoianu
Bună și bine v-am găsit.
Fiind ultima zi din lună, ultima zi de vară, evident că nu puteam închide această lună fără un articol cu Interviu de frumusețe, iar luna asta am reușit să o conving pe Andreea Pletoianu să îmi răspundă curiozităților.

Eu am descoperit-o pe Andreea abia acum câteva luni dar a fost un fel de dragoste la prima vedere pentru munca ei, am simțit că rezonam foarte bine, e amuzantă, e drăguță și foarte frumoasă.

Primul clip la care m-am uitat la ea, era ceva legat de cumpărături alimentare. Genul de clip care mie mi place foarte mult. La ea găsesc mereu inspirație pentru cumpărăturile mele. Face vloguri, tutoriale de machiaj și alte chestii din sfera de beauty.

Dar gata că iar am vorbit foarte mult, trec la întrebări:

Interviu de frumusete #8 Andreea Pletoianu
1)Bună Andreea, mă bucur foarte mult că ai acceptat provocarea mea, pentru cei ce nu te urmăresc, cum a început pasiunea ta pentru youtube?
Bună, Sabina, mulțumesc și eu pentru invitație! Pasiunea mea pentru Youtube a început cu mulți ani în urmă când, nemulțumită de cearcănele mele foarte vizibile, am început să caut soluții pe internet. Astfel am descoperit comunitatea de beauty de pe youtube și mi-a plăcut la nebunie!
Deși n-am crezut că voi ajunge în punctul în care să fac youtube, cred că mi-am dorit din prima clipă, de la primul videoclip vizionat!

2)Dacă ai avea un buget nelimitat, care este produsul cosmetic pe care ți l-ai cumpăra și de ce?

Pff, buget nelimitat. Hmm greu de spus, probabi că aș investi în skincare foarte mult. Insă aș experimenta și pe partea de machiaj și cu siguranță mi-aș cumpăra o paletă Huda, fiindcă am auzit multe lucruri faine despre paletele ei.
3)Care este rujul tău preferat și de ce?
Rujul meu preferat este cu siguranță nuanța 20 Pioneer de la Maybelline, gama Superstay Matte Ink. Ador toată gama, fiind cele mai rezistente rujuri pe care am pus vreodată mâna, iar nuanța 20 este preferata mea pentru că sunt în continuare șocată cât poate rezista un ruj roșu! De dimineață până seara, fără să se întindă, culoare superbă, opacă, confortabil!
4)Îți place să încerci produse de îngrijire home made sau cumperi doar din magazin?
 În majoritatea cazurilor, cumpăr produsele de îngrijire din magazine, însă trebuie să recunosc că nimic nu se compară cu un scrub făcut în casă, din zahăr, puțin ulei de cocos și gelul de duș preferat!

5)Ce faci atunci când rămâi fără inspirație?

Deși de obicei am multe idei, trăiesc constant cu teama că voi rămâne fără inspirație iar ceea ce ador să fac în acele momente este să mă uit pe canalul meu de youtube pentru a căuta inspirație și, desigur, pe youtube în general. Caut clipuri, idei care îmi plac și mă inspir. Desigur, îmi place să cer ajutor și de la urmăritoarele mele, care întotdeauna sunt o sursă nesecată de inspirație!
6)Pe viitor, ti ar plăcea să te muți în straianătate sau să rămâi în România?
Cel mai probabil mă voi muta în străinătate, poate undeva langă ocean. Cred că m-ar face foarte fericită.
7)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com?!
Mulțumesc pentru invitație, dragă Sabina, mi-a făcut mare plăcere să răspund la întrebări!
Fetelor, ca să mă asortez cu tema blogului Sabinei, vă urez să aveți o zi SUPERBĂ!

 

Eu zic că merită urmărită pentru că are potențial, așa că vă las toate link-urile de care aveți nevoie aici (you-tube și instagram).
Dacă v-a plăcut articolul, aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!