Articol

Interviu de frumusete #6 Flavia Florea

65325264_362417844299174_4515155060786724864_n.jpg

 

Interviu de frumusete #6 Flavia Florea

Bună și bine v-am găsit.
Azi e duminică și deși nu e în mod normal ziua mea de postat, nu aveam cum să trec peste ea, având în vedere că în ultima zi din lună apare Interviu de frumusețe.

Luna asta am ales-o pe Flavia Florea, recunosc că abia anul ăsta am descoperit-o, deși aveam habar de numele ei datorită Nyx Face Awards pe care l-a și câștigat în 2017.

Pe lângă faptul că Flavia e plină de talent, face niște machiaje wow. Este și o persoană foarte sensibilă și drăguță, eu mă uit la clipurile ei împreună cu mama. La fel de drăguță e și în realitate, pentru că am avut ocazia să o întâlnesc la Digital Divas și e genul de persoană pe care ai vrea să o ai ca și prietenă.
Iar am vorbit mult, așa că o să trec la întrebări și răspunsuri:

Interviu de frumusete #6 Flavia Florea

1)Bună Flavia, mă bucur mult că mi-ai acceptat invitația, pentru început, cine e Flavia pe youtube?

Hello și mă bucur tare mult că m-ai contactat! În primul rând Flavia este un makeup artist dornic să își ajute comunitatea. Ofer sfaturi vis-a-vis de produse și trucuri în arta machiajului. Acumulate de-a lungul vremii, Din când în când mai fac și clipuri motivaționale pentru toate persoanele care se regăsesc în poveștile mele.

2)Ca și makeup artist, care este cea mai bună pudră pe care ai folosit-o și pe care ne-o recomanzi?

RCMA no color powder, clar cea mai bună și cea mai versatilă și super ok la preț 😉

3)Știu că ai avut o serie de clipuri cu produse ieftine comparate cu cele scumpe, care este cel mai ieftin și cel mai scump produs cosmetic din colecția ta?

Cred că cel mai ieftin produs este creionul Ada la 2 lei. iar cel mai scump produs este fie paleta Urban Decay Moondust(248 lei),

De fapt si de drept, eu nu am terminat nicio scoala de makeup acreditata, dar am cateva diplome de la diferite masterclass-uri ale makeup artistilor mari de la noi. Plus o diploma de la un curs de machiaj Avon. Pe scurt eu sunt auto-didact.  Consider ca mai am multe de invatat.
Cat despre alegerea meseriei in acest domeniu, pot spune ca a fost pasiunea si cei 8 ani de arta pe care i-am studiat. Ca sa fiu sincera, mi-a placut mult de tot sa scot in evidenta frumosul din fiecare.

Cumva m-am apucat de meseria asta din dorinta de a ajuta oamenii sa isi redescopere fericirea prin acceptarea sinelui.

5)Ai vreun film preferat pe care iti place sa il revezi de mai multe ori?

Nu prea imi place sincer sa ma uit la filme de mai mult de-o singura data. Dar daca as vrea sa mai revad ceva probabil ar fi clar filmele clasice generatiei mele: Harry Potter(toate), Lord of the Rings.
6)Cum reusesti sa iti pastrezi motivatia?
Primind feedback pentru absolut orice muncesc. Cred ca este super important sa stii ca munca ta iti este apreciata. Iar chestia asta unge mereu rotitele mecanismului tau de creatie si motivatie.
7)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!
Ma bucur tare mult ca am putut fi alaturi de voi datorita Georgianei care este o persoana minunata. Reuseste sa vada ce este mai frumos din oameni, asa cum si va sugerez si voua sa faceti!
Ok și cam asta a fost și interviul, dacă v-a plăcut și vreți să o urmăriți, pe Flavia o găsiți pe you-tube, facebook și instagram.
Până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!