Articol

Interviu de frumusete #6 Denisa Sima M

Bună şi bine te-am găsit, am pentru tine un nou Interviu de frumusete #6 Denisa Sima M.
Ştiu că azi nu e ziua mea de postat, însă cum puteam eu să ratez articolul lunar cu Interviu de frumuseţe. Nu îmi vine să cred că am ajuns la jumatea anului cu acest proiect. Știu că îţi place foarte mult iar de data asta cea pe care am convins-o este Denisa Sima.

Sinceră să fiu, nu ştiu când am descoperit-o pe Denisa. Mi-a plăcut de la început, e super drăgălaşă şi face nişte machiaje wow. Era imposibil să nu facă şi ea parte din proiectul meu de suflet.
Nu o mai lungesc şi trec direct la întrebări şi răspunsuri:
Interviu de frumusete #6 Denisa Sima M.

1)Bună Denisa, îţi mulţumesc mult că ai acceptat să iei parte şi tu la micul meu proiect. Tu ai şi un canal de you-tube şi un blog iar ambele se învârt în sfera beauty. Prima întrebare este: de ce beauty?

Pentru beauty am început eu să scriu, cumva domeniul a ales platformele şi nu invers.
Chiar azi la cursul de machiaj al Dianei Ionescu, la care particip în perioada asta, mă gândeam că eu de mică îmi doream să fiu pictor. Tot de atunci ştiam că nu aş putea câstiga bine din punct de vedere financiar.

E, uite că am găsit o varianta de mijloc!

2)Că tot vorbim de produse de beauty, care este produsul care te-a dezamăgit profund şi de ce?
Sunt sigură că sunt mai multe, dar mi-am cumpărat eu odată un fond de ten de la Revlon, ceva Wiped Foundation. Eu, fan Revlon Colorstay, am fost aşa dezamăgită de fondul acela de ten încât l-am aruncat după prima încercare. Nici nu ştiu cu ce să încep: acoperire medie dar fără rezistenţă la transfer, miroase urat şi ambalajul e pur şi simplu un borcan mai greu decât cel mai mare borcan cu castraveţi muraţi al bunicii mele. Nu!

3)Am văzut în clipurile tale că încerci să mixezi produsele mai ieftine cu cele mai scumpe. Aşadar care este cel mai ieftin produs din colecţie, dar cel mai scump?

Mai, să ştii că mixul nu este ceva intenţionat, ci mai degrabă acolo se vede clar când un produs scump îşi merită banii şi când unul ieftin este o descoperire. Eu folosesc în clipuri doar ce-mi place sau îl încerc pentru prima dată, nu mai spun că în kit-ul pro am doar produse care nu dau niciodată greş. Cel mai ieftin produs pe care îl am cred că este un creion alb de ochi de la Golden Rose. Senzaţional! Cremos, foarte pigmentat (şi e un creion alb!) şi costă doar 10 lei. Cel mai scump nu ştiu să îţi spun pentru că depinde de categorie. Am o pensula pe care am dat 52 eur şi mi s-a părut mult, am palete de farduri de la 200 lei în sus.. dar mie mi se par preţuri normale pentru că sunt în domeniu.
4)Ce produs miraculos ai inventa dacă ai putea?
Clar un rimel care să îmi facă gene false instant. Nu ştiu sigur ce, dar în zona asta. Aş fi zis ceva şi de un iluminator dar acolo deja mi-am găsit preferatul.

5)Care este emoţia care te defineşte?

E o întrebare grea, dacă stai să te gândeşti ce sunt emoţiile cu adevărat. Îndrăznesc să spun că sunt o persoană afectuoasă, îmi place să mă alint şi să alint la rândul meu şi îmi place să mă simt iubita şi să iubesc. La pachet cu asta vine şi loialitate. Dacă eu consider că persoană x e prietenă mea sau, mai mult, iubitul meu, nimeni şi nimic nu mă poate face să nu apar acea persoană
6)Cum reuşeşti să îţi păstrezi încrederea în tine într-o societate photoshopata?
Foarte simplu: îmi repet că pot să fac şi eu asta în photoshop. Şi nu neg, fac asta în photoshop atunci când pun ceva în online. Mai greu e când ajung pe stradă şi dau de o fată care arată cum aş vrea eu să arăt şi atunci mă frustrez un pic.
7)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com !?
Cel mai frumos salut pe care l-am auzit de la oameni bătrâni: să fiţi iubite! ^.^
Cum zic de fiecare dată, sper mult că ţi-a plăcut şi că o să o urmăreşti pe viitor pe Denisa pentru că merită, pe ea o găseşti pe you-tube, blog, facebook siinstagram.
Aştept părerile tale despre acest articol şi până data viitoare:
Să ai o zi superbă!!!

PS:Multumesc mult Denisei ca a acceptat sa imi raspunda curiozitatilor :*