Articol

Interviu de frumusete #6 Andreea Mihalache/BeautyControl

36189337_1761481897230953_5241679195863515136_n

Bună frumoaselor,  azi e despre Interviu de frumusete #6 Andreea Mihalache/BeautyControl

Ultima zi din lună e aici și chiar dacă nu sunt acasă când postez acest articol (pentru că am plecat la un eveniment în Suceava despre care o să vă zic în curând mai multe), asta nu înseamnă că trece o lună fără mult iubitul Interviu de frumusețe.

De data asta am ales-o pe Andreea de la Beauty control, mă bucur mult ca acceptat, pentru că e o fată super tare, îmi place la nebunie umorul ei, e fix pe gustul meu, mereu mă amuză clipurile ei.

Și gata, nu o mai lungesc și trec la interviu:

Interviu de frumusete #6 Andreea Mihalache/BeautyControl

1)Bună Andreea, mulțumesc că mi-ai acceptat propunerea, pentru început, de ce Beauty Control?

Bună Sabina! Mulțumesc și eu pentru propunere. Ca să-ți răspund la întrebare, la început, Beauty Control a fost un blog cu review-uri pentru diverse produse cosmetice.  Pe care le aveam în colecție (de aici și ideea de „control”). Între timp, lucrurile s-au mai schimbat și am început să abordez subiecte din ce în ce mai diverse. Așa că s-a transformat mai mult într-un blog de lifestyle. I-am păstrat numele.

Până la urmă, frumusețea nu se rezumă doar la produse cosmetice sau la aspectul exterior.

2)Dacă ai avea un buget nelimitat, în ce produse ai vrea să investești? (3 la număr)

Nu am să dau nume de produse, ci am să numesc câteva categorii de produse. Aș investi într-o cremă de ochi foarte bună (momentan, zona ochilor e singura care îmi trădează vârsta, ha ha). În parfumuri (cred că mi-aș face o colecție imensă) și în produse de skincare.

3)Care este parfumul tău preferat?

Pentru perioada primăverii/verii, îmi place foarte mult Terre de Lumiere L’Eau de la L’Occitane, iar în perioada rece, parfumul preferat este Black Opium de la Yves Saint Laurent.

4)A venit căldura, e musai să folosim protecție solară, tu ai vreo preferată?

Da, anul ăsta am descoperit gama Anthelios de la La Roche-Posay, mai precis gelul-cremă anti-strălucire cu SPF 50. Nu lasă peliculă albă, intră repede în piele și este o bază de machiaj foarte bună.

5)Ce te face fericită?

Știu că o să sune clișeic, dar pentru mine, fericirea chiar stă în lucrurile mici. Fericirea e în orice: într-o zi cu soare, într-o prăjitură delicioasă, într-o excursie pe malul mării sau în faptul că sunt sănătoasă și pot să mă bucur de toate aceste lucruri. Însă, cel mai important este că fericirea să vină din interior și la asta trebuie să lucrez zi de zi. În luna Iunie, chiar am avut un mini-proiect pe Instagram. Am lansat două hashtag-uri (#fericire365 și #fericireiniunie) pe care le-am folosit ca să postez în fiecare zi din Iunie câte o poză cu un lucru care mă face pe mine fericită. A fost interesant; m-am auto-educat și pe mine să găsesc fericirea în fiecare zi și sper că am reușit să-i inspir și pe urmăritorii mei. Oricum, #fericire365 va continua și după luna Iunie (de preferat, tot anul) și o să-l folosesc de fiecare dată când găsesc câte un lucru care îmi aduce zâmbetul pe buze.

6)Dacă viața ta ar fi un film, ce film ar putea să fie?

Nu m-am gândit niciodată la asta, dar cred că ar fi un film destul de plictisitor, cu multe drame interioare și introspecții, genul psihologic. Deci cred că nu s-ar uita nimeni la el. :)))

7)Care este rețeta pentru o zi perfectă pentru tine?

Orice zi în care ne trezim sănătoși și capabili să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară ar trebui să fie o zi perfectă pentru noi. Dar, ca să-ți dau și răspunsul convențional: pentru mine, o zi perfectă este una care începe târziu (da, țin la somnul meu) și în care pot să mă bucur de o carte sau un serial alături de o cană de ceai/ciocolată caldă și de cățelul meu, Jazz.

8)Un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!

Vă mulțumesc că ați citit acest interviu! Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi, pentru că timpul trece extraordinar de repede și ar fi păcat să nu-l folosim la maxim pentru persoanele/lucrurile dragi sufletului nostru. Nu în ultimul rând, încercați să plecați mai puțin urechea la gura lumii și să vă continuați drumul vostru. Sunteți frumoase, puternice și voi știți ce este mai bine pentru voi, indiferent ce ar spune restul lumii.

Vă pup pe toate, cu drag!

Asta a fost tot, probabil că v-ați dat seama și de ce îmi place așa mult, din răspunsurile pe care le-a dat, la unele chiar am avut impresia că eu am vorbit, eu vi-o recomand cu mare drag, fie că alegeți să o urmăriți pe you-tube, fie pe blog, chiar e un om de calitate care merită urmărit.

Și că tot vorbeam de urmărit, puteți să o găsiți pe youtube, blog și instagram.

Voi știați de Andreea? Aștept răspunsurile voastre, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!