Articol

Interviu de frumusete #4 Cosmina Mihut

59286072_2384968651567935_6477754071934566400_n
Interviu de frumusete #4 Cosmina Mihut
Bună tuturor și bine v-am găsit.
Știu că articolul ăsta apare destul de târziu, dar nu puteam să sar peste un Interviu de frumusețe.

De data asta Cosmina a fost o super scumpicică și mi-a răspuns la întrebări. O să fie ușor să vorbesc despre ea, asta pentru că îmi place tot, e foarte dulce. Face niște machiaje splendide și chiar ai ce învăța când vine vorba de make-up.Iar am vorbit mult, așa că trec la treabă:

1.Bună Cosmina, îți mulțumesc mult că ai acceptat să faci asta, pentru cei sau cele ce nu te știu, ce face Cosmina pe you-tube?

Bună Sabina! Și eu îți mulțumesc mult pentru propunere!

Cosmina pe YouTube este un fel de cameleon…În mare parte beauty, însă am și câteva videoclipuri de lifestyle și modă, mai strecor și câte un vlog…

Interviu de frumusete #4 Cosmina Mihut

Makeu-up-ul este pasiunea mea, și până la urmă am transformat-o și în hobby și în meserie.

Aș putea să stau toată ziua să filmez tutoriale, să explic tehnici și să vorbesc despre produse de machiaj. De fiecare dată când filmez am impresia că felul meu de a fi ca om iese în evidență (în special sarcasmul)…

Uneori am impresia că mă vede lumea ca pe o nebună cu atâtea produse de make-up.. „Cine colecționează atâtea produse??” sau.. „De ce ții banii investiți în așa ceva”… Altora le plac mașinile, altora gențile, altora pantofii… Mie îmi plac paletele :)) Ce-i drept nici pantofii nu îmi displac însă dacă mi-ai da să aleg între o pereche de pantofi și un ruj, am să aleg rujul, categoric.

2.Dacă ai avea buget nelimitat, ce produs cosmetic ți-ar plăcea să ți cumperi?

Hm…. Grea întrebare.. Să știi că adesea mă gândesc la produsele din wish-list-ul meu, și cred că pe primul loc se dă momentan o luptă între o paletă de la Natasha Denona (Biba) și una de la Pat McGrath Labs în varianta Bronze Seduction… Produsele de pe lista mea, nu sunt niște „must have right now”… așadar le cumpăr când consider că le merit.. Le văd ca pe niște recompense pentru mine însumi când fac ceva bun, sau reușesc ceva important.

3.Care crezi că e super puterea ta când vine vorba de machiaj?
Nu știu dacă am vreo super-putere, însa in general cand vine vorba de make-up nu sunt fană a acelor „before-after” sau a acelor transformări unde makeup-artiștii schimba total persoana… îmi place sa scot în evidență trăsăturile și să ascund micile „defecte” pe care le văd, însă lăsând persoana pe care o machiez sa fie recognoscibilă după o sesiune de make-up.. Să fie ea/el. Consider ca își pierd identitatea și personalitatea persoanele prin acele transormări. Și nu am un lucru anume la care îmi place să lucrez în mod deosebit, ador să lucrez cu pielea, la fel de mult cum îmi place să machiez ochii și îmi face aceeași plăcere să conturez buzele. Dacă ar fi să mă uit la fotografiile cu machiaje făcute de mine, aș spune că mă pricep destul de bine în a machia ochii… și în general asta îmi spun și clientele că le place cel mai mult.

4.Ador produsele de buze și știu că și ție ți plac, care este rujul preferat, balsamul de buze preferat și creionul de buze preferat?

Grea întrebare… Aș putea spune că în momentul de față sunt obsedată de nuanța Velvet Teddy de la MAC.
E nuanța perfectă de nude neutru, care pe tenul meu pare plămaniu cumva…
Ca și creion de buze aș folosi mereu NYX -Mauve. Are subtonul perfect pentru a fi folosit sub aproape orice ruj și nu numai..
Îmi place să îl aplic, după care să intervin cu un balsam și atât. Și dacă tot am ajuns la balsam, trebuie să mărturisesc că am testat multe, însă marea mea dragoste este Aloe Lips de la Forever. Dacă cineva nu l-a testat până acum, nu știe ce pierde.

Preferințele mele pentru rujuri se schimbă uneori de la săptamână la săptămână, însă acestea sunt produse pe care știu sigur că le voi indrăgi mereu.

5.Care este locația ta preferată din România pe care ai putea sa o revezi de 100 de ori fără să te saturi?
Cu siguranță Clujul. Este orașul în care mă întorc mereu cu drag, ori de câte ori am ocazia.
Îmi plac oamenii, îmi place vibe-ul orașului, și îmi place că s-au păstrat și restaurat clădirile vechi, pe care aș putea să le privesc mereu și nu m-aș sătura niciodată .
Și e posibil să fi fost deja de vreo 50 de ori în Cluj, însă aș mai merge de 100 de ori…

Interviu de frumusete #4 Cosmina Mihut

6.Dacă ai avea posibilitatea să pleci din țară, ai pleca?
Din fericire am avut, și am fost plecată. Am locuit în Spania de la 4 ani până la 9…
Sincer, consider Spania e țara mea de suflet, un loc în care am crescut și în care mă întorc aproape în fiecare an.
Oamenii sunt buni, iți sar în ajutor, te apreciază, și un lucru care se găsește mai rar în ziua de azi: nu te judecă. Cel puțin asta am trăit eu pe pielea mea.
Dacă ar fi să am o super posibilitate, să existe acolo job-ul viselor mele, aș pleca cu soț și cu pisică cu tot. Însă acesta este singurul factor care m-ar face să plec.
Pe lângă asta sunt cam atașată de familie și cu siguranță aș tânji după vizitele la părinți. Pot spune însă că Spania mi-a oferit multe, și faptul că am învățat acolo m-a ajutat mult în viața.

Adesea mintea mea e în Spania și la amintirile de acolo, însă sufletul meu e aici in România, și deocamdată aici va rămâne .

Nu neg că sunt adesea tentată de alte țări care mă atrag, în sensul că m-aș muta acolo, însă neștiind ce stil de viață e acolo, fac un pas în spate și mă abțin, însă uneori, mă bate gândul să mă mut în : U.S.A, Anglia, Italia, sau câteodată chiar și în Tările Nordice (îmi place frigul).
7.Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!
Sabina, esti asa drăguță și îți doresc mult noroc mai departe!
Pentru cititoarele tale, vreau doar să le spun că sunt norocoase că te-au descoperit și că te citesc.

De asemenea le îndemn să nu se oprească din a te citi !

Cam asta a fost pentru azi, pe Cosmina o găsiți pe youtube, facebook și instagram.
Dacă v-a placut, aștept să mi spuneți , iar până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă !!!